Açılış Töreni Haberleri

Açılış Töreni Haberleri

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Sancak ızgara yenilenen mekanıyla hizmete açıldı

Hasan Sancaktutan tarafından işletilen Sancak Izgara gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün yeni yerinde hizmete girdi.

Kardeş Payı Fast Food Karamürsel'de Açıldı

Kardeş Payı Fast Food Halil Maya, Dinçer Kazan ve Suat Beşli tarafından gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile kapılarını Karamürsellilere açtı.

KARAMÜRSEL AY YILDIZLAR ANAOKULU AÇILDI

Ay Yıldızlar Anaokulu ve Gündüz Bakım Evi, Figen Özyürek ve İlknur Yönaç tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

Nazmi Oğuz Ortaokulu Bilim Fuarına

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu tarafından düzenlenen Tübitak Bilim fuarı bu gün düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Samsung Mağazası Karamürsel'de Açıldı

Samsung Mağazası gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün hizmete girdi.

Çarşı Karamürsel ve Karamürsel Gıda Kahvaltılık Açılışı

Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası altında yapımı biten dükkanlarda 2 işletmenin açılış töreni bugün yapılan açılış etkinlikleriyle gerçekleşti.

Karamürsel'in ilk ve tek sahaf kafesi açıldı

Karamürsel'in ilk ve tek sahaf kafesi, Aysel Akkanat ve Esma Kazdal Çimen tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün dualar ile açıldı.

Karamürsel'de muhteşem açılıç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un

Kocaeli Valisi Aksoy Karapınar Mahallesin'de halkı dinledi

Karamürsel'de bu gün öğlen saatlerin'de açılışı yapılan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreninin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bosna Hersek Federasyonu

Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor salonu dualar ile açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Karamürsel Belediyesi tarafından Karamürsel İmam Hatip Lisesi’ne yapılan Lütfü Hınçal çok amaçlı spor salonu bugün yapılan muhteşem bir açılış töreni

Büyük Açılış Yarın

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyete geçecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılış töreni

Yıldırım: 'Bu dev eser teröre karşı bir cevaptır'

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4. asma köprüsü olan Osmangazi Köprüsü trafiğe açıldı. Açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım,

Karamürsel'den, Dünya şampiyonu geçti

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nün açılış töreninde deneyeceği 400 kilometrelik hız rekoru için test sürüşlerine başladı.

Karamürsel'in ilk "BÜRYAN" kebap salonu açıldı

Karamürsel'de dün görkemli bir açılış töreni ile kapılarını halka açan, Bitli Büryan ve Kebap salonu dualarla açıldı.

Altınova’da Toplu Açılış Töreni

Altınova Belediyesi tarafından hayata geçirilen yeni projeler, düzenlenen törenle hizmete girdi. Yalova’da ilk olma özelliği taşıyan projeler takdir aldı.

İSMAİL YILDIRIM SAHALARA AÇILIŞLA DÖNDÜ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Karamürselli genç girişimci Esra Şencan tarafından Ess Butik açıldı. Butiğin açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Sevinç, 27 nolu Karamürsel Yalova Handere Münibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürses, Yalakdere Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım genç girişimci Esra Şencan’ı tebrik ederek iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Karamürsel Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Kermesi Düzenlendi

Karamürsel Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde kermes düzenlendi. Kermesin açılışını Kaymakam Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım , Ak Parti İlçe Başkanı Recep Demirel ve dernek yöneticileri gerçekleştirdi. Kermesin açılış törenine katılan Yıldırım yapmış olduğu konuşmada “Her sene olduğu gibi Karamürsel’de böyle bir ortamı bize hazırlayan kardeşlerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Bu kermesin hazırlanmasında emeği geçen başta hanım efendiler olmak üzere bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Hamd olsun ki artık rahatlıkla Kuran-ı Kerimi, inancımızı özgür bir şekilde bu ülkede öğretebiliyor ve öğrenebiliyoruz.

Belediye Personeli Açılış törenine katılım zorunludur !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentimize yapacağı ziyarete, belediye personelinin katılmaya zorlandığı iddia edildi. Belediyeye ait fidanlıktaki yazıda ‘katılım zorunludur’ yazısı asıldı Bugün kentimize gelecek bir dizi temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Seka Park’ta bir konuşma yapacak. Erdoğan’ın gelişiyle ilgili çeşitli hazırlıklar yapılırken belediye personelinin de Erdoğan’ın konuşmasına zorla çağırıldığı iddia edildi. Belediyeye ait Kullar fidanlığına bir yazı yazılarak personelin katılımının zorunlu olduğu söylendi. İşte o yazı: