Alkollü Sürücü Haberleri

Alkollü Sürücü Haberleri

Alkollü sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi!

Karamürsel’de alkollü sürücü Yavuz A. (44) gece geç saatlerde daldığı mahallede 6 aracı biçti. Mahalleyi komple ayağa kaldırdı.

290 PROMİL ALKOLLÜ SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN KIL PAYI DÖNDÜ

Kocaeli Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada 1 kişi ölümden kıl payı kurtuldu.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ BALIK LOKANTASINA DALDI

Karamürsel Ereğli'de faaliyet gösteren marmara balığa araba girdi 1 kişi yaralı.

Karamürsel'de 233 Promil alkollü sürücü dehşet saçtı

Karamürsel'de alkollü sürücü motosiklete çarptı 1 yaralı.

Alkollü sürücü faciayı kıl payı atlattı 1 yaralı

Karamürsel istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan ismail adıyaman idaresindeki 34 YH 1652 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazada sürücü yaralandı.

Alkollü sürücü arabayı biçti 2 yaralı

Kocaeli, Karamürsel'de sabah saatlerinde bir alkollü ve bir ehliyetsiz sürücü kaza yaptı. Kaza sonrası araçlar kullanılamaz hale geldi iki kişi yaralı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KARAMÜRSEL'DE FACİADAN DÖNDÜ

Karamürsel'de alkollü sürücü dehşet saçtı; 4 yaralı Karamürsel'de alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü, önünde seyir halinde bulunan başka bir otomobile çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin Karamürsel D-130 Karayolu Kayacık Mahallesi Karamürsel Alp Anadolu Lisesi önünde S. Ö.'nün (28) kullandığı 77 AE 890 plakalı otomobil, önünde seyir halinde bulunan İ. M. (38) yönetimindeki 41 SN 492 plakalı otomobile çarptı.

Alkollü Sürücü Faciaya Neden Oluyordu !

Karamürsel’de alkolü bir sürücü, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmam Hatip Lisesi önünde yaşanan kazada seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü iki araca çarptıktan sonra dururken, alkolü sürücü, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Bu akşam saat 21.00 sıralarında İzmit İstikametine gitmekte olan A.D. (63) yönetimindeki kamyonet, Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmam Hatip Lisesi mevkiine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyir halindeki 41 J 3269 plakalı Karamürsel –İzmit hattı çalışan yolcu minibüsüne arkadan çarptı, daha sonra yolun ortasındaki tel örgülü çiti yıkarak karşı şeritten Yalova İstikametine gitmekte olan B.N. (34) yönetimindeki 77 AS 427 plakalı otomobile yandan çarparak durabildi. Kazada kimsenin burnu bile kanamazken olası bir faciaya ucuz atlatıldı. 148 promil alkollü çıkan 77 EE 965 plakalı araç sürücüsü A.D. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı

YOLUN ORTASINDA ALKOL KOMASINA GİREN SÜRÜCÜ

Alkollü sürücü seyir halindeyken arabasını yolun ortasında durdurarak şoför koltuğunda sızdı Karamürsel’de aşırı alkollü olduğu iddia edilen sürücü anayolda seyir halindeyken yolun ortasında çalışır vaziyette durdurduğu aracının şoför koltuğunda kucağında bira kutusuyla sızdı. Karamürsel’de saat 22.00 sıralarında alkollü olduğu iddia edilen H.D. (26) 77 AG 973 plakalı aracıyla D-130 karayolu Karamürsel Dereköy Kavak Mevkiinde seyir halindeyken aniden yolun ortasında duran alkollü şahsın, yolda seyreden diğer sürücülerin de güvenliğini tehlikeye atarken polis uzun süre şahsın kendisine gelmesi için uğraş verse de çağırılan 112 ekipler tarafından şahıs zorlukla ayıltılarak Karamürsel Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Aracında sonuna kadar açık müziğe rağmen zorla uyandırılan alkollü şahıs yapılan muayenesinin ardından 270 promil alkolü olduğu ortaya çıktı.