Bu Kadarına Pes Haberleri

Bu Kadarına Pes Haberleri

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Devlet memuru kiralık ev bulamıyor!

Karamürsel'de ailesi ile kiralık daire arayan ve devlet memuru olarak çalışan bir vatandaşın isyanı, bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Jandarmanın durduğu kişiden 82 sikke, 4 obje çıktı

Karamürsel'de jandarmanın şüphe üzerini üstünü aradığı kişinin cebinde 82 tarihi sikke ve 4 obje bulundu. Şüpheli gözaltına alındı.  Şans eseri bulunan tarihi eserler bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Hırsız silah ve uyuşturucu ile suç üstü yakalandı

Karamürsel'de suç üstü yakalanan hırsızın üzerinden çıkanlar bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Asırlık zeytinlikler otopark olsun diye mi katledildi?

Karamürsel Kayacık mahallesi Ulu Cami yanında bulunan asırlık zeytin ağaçları yol genişletme çalışması yapılacak denilerek katledilmişti. Bölge halkının asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesine karşı tepkileri devam ederken açılan yolun yarısının otopark yapılması bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Baraj bitti ama 2 yıl sonra açılacak! Bu nasıl bir proje?

Karamürsel'de 4 yıl önce başlayan ve geçtiğimiz gün yapımı tamamlanan, İhsaniye barajı 2 yıl sonra açılacak! Sebebi ise bu kadarına pes dedirten cinsten...

Bu kadarına pes artık TÜVTÜRK vatandaşı soyuyor

TÜVTÜRK'ün uyguladığı yüksek muayene ücretleri vatandaşın bütçesinde yangın çıkardı. TÜVTÜRK muayene ücretlerine itiraz eden vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

KARAMÜRSEL’DE YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLER

Karamürsel’de geçtiğimiz gün hasta ve yaşlı bir kadının yaşadığı içler acısı durum bu kadarına da pes doğrusu dedirtti.