Çalışma Saatleri Haberleri

Çalışma Saatleri Haberleri

Mesai Saatlerine Yeni Düzenleme Geliyor

İş kanunlarında önemli değişikliklere hazırlanan hükümet, milyonlarca vatandaşı doğrudan etkileyecek bir düzenleme üzerinde çalışıyor.

Yasaklı günlerde Karamürsel-Yalova yeni sefer saatleri belli oldu

SS 27 No'lu Karamürsel Handere ve Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi, tam kapanma süresi boyunca Karamürsel ve Yalova karşılıklı çalışma saatleri paylaşıldı.

Karamürsel Belediyesi çalışma saatlerini değiştirdi

Karamürsel Belediyesi tarafından yapılan açıklamada mesai saatlerinin 10 Kasım Salı gününden itibaren

Kocaeli genelinde berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti!

Kocaeli genelinde Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

Bu haberi okumadan program yapmayın

Karamürsel'de elektrik dağıtım şirketi olan SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ilçemizde planlı olarak elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Açıklamaya göre;Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada “Programlı çalışma saatleri yaklaşık olarak belirlenmiştir. Çalışmanın daha erken saatlerde sona ermesi durumunda, sisteme kesinti bitiş saatinden daha erken elektrik verilebilir. Kesinti saatlerinde elektrikle çalışan cihazlarınızı lütfen devre dışı bırakınız. Tüketicilerimizin bu durumu dikkate alarak, gerekli önlemlerini almaları önemle duyurulur. Jeneratör kullanan tüketicilerimiz kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açık tutmalıdır. Bu hususların dikkate alınmasını önemle rica ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Karamürsel'de 1 ve 2 Nolu Aile hekimleri iş bıraktı

Karamürsel'de 1 ve 2 Nolu Aile hekimleri iş bıraktı Karamürsel'de Aile hekimleri, çalışma saatleri ve nöbet sistemini protesto amacıyla bugün iş bıraktı. Muayene için aile sağlığı merkezlerine gelenler, geri dönmek zorunda kaldı. 22 BİN HEKİM VE HEMŞİRENİN DİNLENME HAKKI YOK SAYILIYOR"

Karamürsel'de Deniz ulaşımında yaz tarifesine geçildi

Karamürsel'de Deniz ulaşımında yaz tarifesine geçildi Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşımı’nda 30 Mart Pazartesi günü itibariyle yaz tarifesi uygulayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım Müdürlüğü, yaz tarifesine 30 Mart Pazartesi gününden itibaren geçecek. Yaz saati uygulamasına geçilmesiyle birlikte çalışma saatlerindeki değişiklikler deniz ulaşım sefer saatleri ile entegre edildi.