Chp Haber Haberleri

Chp Haber Haberleri

Anıl Aksu, konuşulamayan her şeyi konuştu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu, Büyük Karamürsel TV YouTube kanalında yayınlanan "Siyasi Rota" adlı programa konuk oldu.

Merih Demiral tekrar baba oluyor

Merih Demiral'e müjde. İkinci bebek geliyor. Karamürsel'in dünya yıldızı Atalanta’dan Al-Ahli Club’a sezon başında transfer olan Merih Demiral, ikinci defa baba olacak.

Karamürsel Tv 'den 2024 yerel seçim anketi

Karamürsel Tv 'den yerel seçim anketi: En dezavantajlı konumda İYİ Parti var  

Ahmet Çalık sevgisi ne soğuk dinledi ne fırtına

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar (Bugün) Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde saat 17:00'da aday adaylığını açıkladı. Fırtına ve soğuk havaya aldırış etmeyen kalabalık tarafından alkışlarla karşılanan Çalık, büyük bir ilgi gördü.

CHP meclis üyeleri büyük bir sorunu gündeme getirdi

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlkay Kaya ilçe halkının büyük bir sorununu gündeme getirdi. KARAMÜRSEL HALKI ÇOK MAĞDUR

Karamürsel’de gençlerin başkanı Cengiz Can, güven tazeledi

CHP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçiminde tek aday olan mevcut Başkan Cengiz Can güven tazeledi

Acı haberi aldı bütün etkinliği iptal etti

Barış Pınarı Harekatı sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun’u şehit haberi, Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki baba ocağına düştü. 

İzmit'te AK Parti Karamürsel'de CHP seçim sonuçlarına itiraz etti

Kocaeli'de AK Parti'nin İzmit ilçesi, CHP'nin ise Derince ve Karamürsel ilçelerinde seçim sonuçlarına itirazda bulunacağı bildirildi

AK PARTİLİYİM AMA KÖRÜ KÖRÜNE DEĞİL!

Karamürsel Ak Parti kurucu üyelerinden olan ve 2001 yılından bu yana Ak Parti üyesi olan Nazif Ertürk artık yeter dedi. Kocaeli'de Tahir Büyükakın ile AK Parti'ye ve Memleketimde CHP'ye hayatımda ilk defa adayın mertliğinden dolayı Ahmet Çalık'a oy vereceğim dedi.

Başkanlar çatlak seslere son noktayı koydu!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sıkıntılar çıktı.

Ali Kara’ya ameliyat öncesi moral ziyaretleri devam ediyor

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il ve İzmit ilçe yöneticileri önümüzdeki hafta kalp ameliyatına alınacak olan CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

CHP KARAMÜRSEL HEDEFE KİTLENDİ

Kılıçdaroğlu aday olmayacak!

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imzalar toplanmaya devam ederken, imza sayısının iki günde 466'ya ulaştığı belirtildi. Genel Başkanlık tartışmalarının iyiden iyiye alevlendi

Karamürsel parsel parsel birilerine peşkeşmi çekiliyor!

Ereğli sahilindeki yeşil alana "Balık Lokantası" kararına isyan !