Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Haberleri

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Karamürsel CHP belediye başkan adayı Ahmet Çalık tedavi adlında

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı ve ilçenin tanınmış iş insanı Ahmet Çalık korona virüse yakalandı.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

AHMET ÇALIK KARAMÜRSEL’DE TARİH YAZDI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarihi bir rekora imza attı.

Karamürsel CHP Karamürsel'de tarih yazdı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi yıllar sonra Karamürsel'de bir tarih yazdı ve olmaz, yapılamaz denilen herşeyi başardılar.

DEREKÖY HALKINDAN BÜYÜK DESTEK

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık dün akşam Dereköy mahallesinde düzenlenen mitingde yüzlerce hemşerisine seslendi.

AK PARTİLİ BAŞKAN CHP’YE GEÇTİ

Karamürsel'de Ak Parti'ye gönül veren çok sayıda kişi Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'ı desteklemek için parti değiştiriyor, yada oylarımız Ahmet Çalık'a diyor.

Ahmet Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı'nı Kutladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık proje ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına bütün halkımızı davet etti.

Ahmet Çalık, Yeni Yıl Mesajı Yayımladı

Karamürsel'in sevilen iş adamı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olan Ahmet Çalık yeni yıl mesajı yayımladı.

Çalık'a en büyük destek kadınlardan geldi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'a destek her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Boşnaklar Karamürsel'de bir araya geldiler

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve CHP İlçe başkan vekili Suat Ülkü'nün katıldığı toplantıda

Ahmet Çalık biz kocaman bir aileyiz dedi!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık CHP gönül veren partilileri ile bir araya geldi.

Ahmet Çalık'ın '4 Aralık Dünya Madenciler Günü' mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çalık, engelleri hep birlikte kaldıralım dedi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi öğretmenleri yalnız bırakmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve yönetimi öğretmenler günü münasebeti ile bir dizi ziyarette bulundu.

Ahmet Çalık gördüğü ilgi için teşekkür etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık uzun yıllardır halkın sorunları ile dertlenerek büyük bir kesim tarafından tanınıyordu.