Dans Haberleri

Dans Haberleri

Karamürsel'de icradan satılık tarla !

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bulunan 14 bin 661 m² tarla mahkemeden satılıyor

Karamürsel'de mahkemeden satılık tarla ve arsalar

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu tarla satıyor.

Vicdansızlar, yavru yunusa ateş edip öldürmüşler!

Karamürsel halk plajı sahilinde silahla öldürüldüğü düşünülen ve kıyıya vuran yunus yavrusunu gören duyarlı vatandaşlar bu vicdansızlığı

İznik yolunda icradan satılık arsa

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Karamürsel İcra Dairesi arsa satıyor. Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan 1387 m² arsa icradan satılıyor.

Karamürsel İcradan Meyve bahçesi ve Ev

Meyve bahçesi icradan satılıyor | Karamürsel Akçat Mahallesinde bulunan 1602 metrekarelik meyve bahçesi icradan satılıyor. 

Karamürsel icra dairesinden, iki yüz yirmi bin liraya 5+1 çatı dubleksi

Karamürsel icra dairesinden 5+1 çatı katı 220.000 TL satılık

Karamürsel’de şimdi dans zamanı

Karamürsel Belediyesi Halk Dansları Topluluğu,Yıldız, Genç ve Hobi grubu halk dansları yeni dönem kayıtlarımız başladı.

Hürriyet ve eşi harmandalıyla büyüledi

Kentimizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Nikomedya Halk Dansları Topluluğu SKM’de 18 Mart Çanakkale Zaferi şerefine düzenlediği ‘Bir Çift Mavi Göz’ gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Sahte para baronuna lüks rezidansta özel harekâtlı baskın

Karamürsel'de bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Ö.F.C. ve 16 adamı geçtiğimiz günlerde İstanbul'da, yaşadığı lüks rezidans dairesinde yakalandı.

Kim Bu Vicdansız Cani

Karamürsel sahilinde çekilen bu görüntü, bir kediyi tekmeleyerek denize atan cani bir vatandaşı gösteriyor.

Kim Bu Vicdansız!!!!

‘Karamürsel'de engelli ve yaşlı vatandaşlar için yapılan üst geçit asansörüne zarar verildi’

Vicdansız Hırsızlar Yaşlı Adamın evini soyup emekli maaşını ve zinet eşyalarını çaldılar

Vicdansız Hırsızlar Yaşlı Adamın evini soyup emekli maaşını ve zinet eşyalarını çaldılar.Olay dün Kayacık Mahallesi Raufdenktaş bulvarı üzerinde bir apartmana giren ve görgü tanıklarının iddialarına göre üç esmer kişi olduğu söylenen kişiler Kamil D. (68 ) isimli şahsın daha yeni bankadan çektiği maaşını ve evde bulunan bir kaç parça ziynet eşyasının çalındığını söyleyen ihtiyar amca isyan etti.Zaten zar zor geçiniyoruz evde iki parça bir şeyimiz vardı onuda çaldılar yatak odamı ve evin diğer odalarını savaş alanına döndürdüler dedi.Olay yerine gelen Karamürsel Emniyetine Bağlı ekipler olay yerinde inceleme yaptıktan sonra olayla ilgili araştırma başlattılar.

Yıldırım, 23 Nisanda Çocuklara Özel Şenlik Düzenliyor

Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenleniyor. Karamürsel Belediyesi çocukların geleceğimiz için çok önemli olduğunu belirterek “Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle yaşamımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, 20-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan çocuk şenliği programına tüm çocuklarımızı ve velilerimizi davet ediyorum” dedi. Şenlik programı kapsamında, şişme oyuncaklar, oyun parkları, yüz boyama, kostümlü animatör, palyaçolar, dans ve yarışmalar, pamuk şekeri ve Osmanlı macunu ikramı yapılacak.