Gelin Haberleri

Gelin Haberleri

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Karamürsel ile Ereğli sahil yolu yaza tamam

Genel Sekreter Gündoğdu, 5 km’lik yeni sahil yolunun inşa edildiği Karamürsel’in Ereğli bölgesinde gelinen son noktayı inceledi.

Husumetlisinin kafasına ateş edip öldürdü

Karamürsel'de korkunç bir cinayet işlendi. Daha önce aralarında husumet bulunan iki kişi köy meydanında denk gelince husumetlisini öldürdü.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.

Mohti Otel ve Restoran havuz başında muhteşem gelinlik defilesi

‘Gelinlik, Bindallı ve Abiye Defilesi’ göz doldurdu Karamürsel’de Neşe Sadıç’ın özel tasarımlarıyla düzenlediği gelinlik, bindallı ve abiye koleksiyonları tanıtım defilesi yapıldı.

KARAMÜRSEL HALKI KOCAELİ VALİSİNE SESLENDİ

Karamürsel’de yaşayan çok sayıda vatandaş ilçede korona virüsün her geçen gün artması ve denetimlerin sadece göstermelik olduğunu dile getirerek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi. Arada haber vermeden gelinde rezilliği görün.

Semetler köprüsünde sona gelindi

Karamürsel ile Semetler köyü arasındaki mesafeyi 14 kilometreye indirecek dere köprüsünde yalıtım imalatı yapılıyor

VATANDAŞ VE ESNAF AYLARDIR PERİŞAN OLDU

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilat binası ve Karamürsel belediyesi önünde aylardır yaşanan rezalet, belediye başkanı ve Ak Parti ilçe başkanı tarafından görülmezden gelince

FSM Bulvarı genişletme çalışmalarında sona geliniyor

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kaldırım genişletme çalışmaları Büyükşehir tarafından devam ediyor.

Uzun-kısa dönem askerlik farkı kalkıyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında geçen hafta yapılan toplantıda yeni askerlik sisteminde artık sona doğru gelindiği belirtilirken, diğer kurumladan gelen tekliflerin de görüşüldüğü öğrenildi.

Karamürsel'de yaşayan Azeri gelin bana iftira attılar!

Karamürsel'de yaşayan ve geçtiğimiz günlerde ülke gündemine oturan azeri gelin ortaya çıktı. Bana iftira ettiler.

Karamürsel'de Olimpik Havuz'da sona gelindi!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda son çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Karamürsel'den evlendiği kadın 10 yıllık evli çıktı

Son günlerde yaşanan Azeri gelin vakalarına bir yenisi de Karamürsel'den çıktı.

Şelaleden düşen genç şans eseri ölümden döndü!

Kocaeli’de şelalede yüzmek isteyen genç sığ yere denk gelince başını çarptı.

Karamürsel'de parasını veren müteahhit düdüğü çalıyor!

Karamürsel Belediyesi son zamanda mantar gibi sayısı artan müteahhitlerin yaptıkları hataları görmezden gelince ceremesini gariban vatandaş çekiyor.

Efe Tur Genel Müdürü Cevdet Börek'in kızı Karamürsel'e gelin oluyor

Efe Tur Genel Müdürü Cevdet Börek'in kızı Kübra, Astsubay Kadir Aydın ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

İhsaniye Barajında sona doğru gelindi

Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan 16 milyon metreküp kapasiteli, Karamürsel İhsaniye Barajı’nın inşaatı devam ediyor.

Karamürsel İhsaniye Barajı inşaatında sona gelindi

Karamürsel İhsaniye Barajı inşaatında sona geliniyor. SSB dolgu çalışması devam eden projenin tamamlanması ile . Karamürsel ilçesine yıllık 25,44 milyon m3 içme ve kullanma suyu sağlanacağı bildirildi.

Cemre ne zaman düşer? - Cemre düşmesi nedir? - İşte tüm detaylar!

Şubat ayının sonlarına gelinmesi ile beraber ''ilk cemre ne zaman düşer?'' sorusu da son günlerde sıklıkla aranmaya başladı. Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemre düşmesi merakla bekleniyor.

Fikri Işık, açıkladı

Bakan Fikri Işık, füzeleri havada yakalayıp yok edecek yerli ve milli bir savunma sisteminde sona gelindiğini duyurdu.

Öksüz, “Gelin bu çatı altında birlik olalım”

Karamürsel MHP ilçe teşkilatı Kurban Bayramının ikinci gününde parti binasında bayramlaştı.

Tatilciler Osmangazi Köprüsün'den dönüyor

Karamürsel’de Ramazan Bayramı tatilinde sona gelinirken, Kocaeli Dilovası ile Yalova Hersek’i birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nden tatilcilerin dönüşü deva

TATİLDEN DÖNENLER "DİKKAT"

Bayram tatilini geçirmek için Karamürsel’den ayrılarak memleketlerine giden vatandaşların dönüş çilesi erken başladı.

YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Karamürsel'de bugün öğlen saatlerinde bankada bir işini halletmek için Karamürsel'e gelen yürüme engelli vatandaş ben böyle rezillik görmedim merkezde 3 tur attım sonra yeni yapılan belediye binasının alt tarfındaki engelli yerine gittim fakat bir yer bulamadım en üzüldüğüm ise saygıda kalmamış . ENGELLİ PARK YERLERİ NEDEN DOLU Karamürsel'de uzun zamandır gündeme getirdiğimiz fakat hala bir çözüm bulunamayan engelli park yerleri engelli vatandaşları isyan ettirdi. ALLAH AŞKINA BİR GELİN Bu gün öğle saatlerinde gazetemizi arayan engelli bir vatandaş ALLAH aşkına bir gelin bakın fotoğrafını ben çektim gelin size onları'da göstereyim çarşı merkezinde bulunan bankaya gitmek için aracımı sahilin sonuna bıraktım diyerek serzenişte bulundu . YETKİLİLER CAYDIRICI ÇÖZÜM BULSUN Yürüme engeli olan vatandaş cezalar caydırıcı değil bu engelli park yerlerine park eden kişilerin eğer araçları oradan çekici ile kaldırılıp sağlamda bir ceza yazılırsa eminim bir daha bu yerlere park etmeyecektir diyerek çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştı.

Küçücük çocuklar burada bali çekiyorlar

Karamürsel kayacık mahallesi 209.cad üzerinde yıllardır inşaat halinde bulunan metruk bir binada küçük yaşta çocukların bali çektiğini gören vatandaşlar çok tedirgin. NE YAPACAKLARI BELLİ DEĞİL Gazetemizi arayarak şikayette bulunan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.Biz sürekli tedirginiz bu inşaatı ne kapatıyorlar nede herhangi bir çalışma yapıyorlar yıllardır mahallede harabe halde olan bu bina bütün serserilerin takılma yeri haline geldi bu konuyu kime şikayet ettiysek bir sonuç bulamadık. UFACIK ÇOCUKLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR Şeyda. D. isimli bir takipçimiz bu notla sesimi duyurun lütfen demiş ; Yaşları daha çok küçük olan 14 ile 16 arasındaki küçücük çocuklar ellerinde poşetler bir şeyler yapıyorlar bizde merakedip gittik ve poşetlerin içerisinde bali olduğunu gördük bu çocuklar hepimizin geleceği lütfen gelin araştırın bakın bizim gördüğümüzü sizde görün eğer vicdanınız el veriyorsa tamam kimse bir şey yapmasın o zaman.( Lütfen bu notumu yayınlayın ama ) YETKİLİLERE SESİMİZİ DUYURUN Olay yerini inceleyen ekibimiz gerçekten her tarafta bali poşetleri olduğunu ve metruk binaya giriş çıkışın çok kolay olduğunu tespit etti. Bu ve bunun gibi sadece bir kaç bina var ilçemizde bizlerde buradan yetkililere gerekenin yapılarak bu binalar için biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın!

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın! Karamürsel belediyesinin başlatmış olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi üzerindeki görsel güzelliği ara sokaklara da göstermesi isteniyor! Karamürsel Ali Koygun sokakta bu çirkin görüntü burada yaşan ve buradan geçen vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediye’sinin başlattığı ve yaptığı Atatürk ve İnönü Caddeleri üzerindeki binalarla işyerlerinin mantolama olayına karşılık, Karamürsel’in ara sokaklarında oturan vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediyesi, ‘görünen yerleri yaparak güzel bir çalışma yapabilir gelin görün ki Karamürsel bu ana caddelerden ibaret değil bu ara sokaklardaki çöpler, Türklerin yaratıcılıklarını sınadıkları, özgürlüklerini gösterdikleri, seslerini duyurmak için kullandıkları yerlerden biri olan duvar yazıları, araçların gelişi güzel parkları ve bu sokaktan Cumhuriyet caddesi geçen geçit’in ışıklandırılmaması nedeniyle adeta korku tünelini andırıyor!’ Buradan her gün akşam okul çıkışı eve gitmek durumunda kalan çocuklar ve aileleri tedirgin.

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın!

Gelene Geçene Rezil Oluyoruz, Bu Pisliği Kaldırın! Güzel Bir Atasözü vardır. ‘Aslan Yattığı Yerden Belli Olur’ demiş atalarımız ama gelin görün ki Karamürsel’den her gün yüzlerce geçiş yapan kişiler acaba bu atasözü ile Karamürsel’i ne kadar irdeler, yetkililer bu resim size ne ifade ediyor? Körfez’in incisi dediğimiz ve de Türkiye’nin en önemli karayolundan birisi olma özelliğini taşıyan D-130 karayolunu kullanarak ulaşımlarını sağlayanlar tarafından bu tür kirli görüntülerle Karamürsel’in anımsanmasının, hafızalarda bu kirli görüntülerin kalmasının kendilerini son derece üzecek ve rencide edecek bu görüntü nedeniyle Karamürselliler, yetkililerden harekete geçerek bu pis görüntüyü ortadan kaldırmalarını istiyorlar. Yetkililer halkın sesine ve şikâyetine duyarsız kalmayın gelip geçene daha fazla rezil olmadan bu pis görüntüyü kaldırın.

Tepki Gelince Değişiklik Durduruldu

Nabi Avcı'nın Karamürsel İmam Hatip Lisesi'ne arkadaşı Mustafa Yazgan'ın ismini vermesi tepkilere neden oldu. Okulun arazisini bağışlayan aile karşı çıktı.

Karamürsel Kent Meydanında sona gelindi

Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi işbirliğiyle ilçemize yapılan kent meydanı çalışmaları hızla sürüyor. Karamürsel’in cazibesini artıran, modern bir görünüm kazandıran kent meydanı, otopark ve belediye binası çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karamürsel'in Yeni İncisi Dereköy Sahilde Sona Gelindi

Büyükakın Karamürsel Dereköy sahilini inceledi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Dereköy Sahili birinci etap çalışmasını yerinde inceledi.