Genç Yaşta Hayatını Kaybetti Haberleri

Genç Yaşta Hayatını Kaybetti Haberleri

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel Kızderbent mahallesinde ikamet eden çevresi tarafından çok sevilen Fahrettin Yücebağ yakalandığı hastalığa daha fazla dayanamadı ve genç yaşında hayatını kaybetti.

Karamürsel'de genç kadın kansere yenildi

Karamürsel Ereğli'de ikamet eden çevresinin sevilen isimlerinden olan Meryem Kater, pankreas rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Karamürsel girişinde feci kaza! Genç yaşta hayatını kaybetti

D-130 Karayolu üzerinde Gölcük istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir neden ile motosiklet kazası yapan Süleyman Sarıer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayatını kaybeden Sarıer'in cenazesi bugün öğle namazında toprağa verilecek. Sarıer’in önümüzdeki 6 Ağustos Cumartesi günü 39’uncu yaş günü olduğu öğrenildi.

Karamürseli kahreden ölüm

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İpek Kağıt fabrikası müdürü Arif Cez geçirdiği elim bir helikopter kazası nedeni ile genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel sevilen bir esnafını daha kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnafların dan Osman Çiloğlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'de koronavirüs bir can daha aldı

Korona virüs, Karamürsel'de bir can daha aldı! Karamürsel Adliyesinde çalışan 52 yaşındaki İsmail Kınalı genç yaşta hayatını kaybetti.

İSMAİL HADİDİ GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'nde uzun süre görev yapan ilçenin sevilen simalarından İsmail Hadidi ani bir şekilde yaşamını kaybetti.

BALIK ADSINI YAPAN MÜTEAHHİT GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

Karamürsel balık adası projesi inşaatının yapım ihalesi alan 3B inşaat firması sahibi Mehmet Muhlis Hasar geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.