Iktidar Haberleri

Iktidar Haberleri

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Karamürsel'in ilk bağımsız adayı Hasan Özbaş

Karamürsel’de iktidar cephesinde belediye başkan adayının kim olacağı henüz netlik kazanmamışken, ilçede esnaflık yapan Hasan Özbaş, bağımsız olarak aday olduğunu ilan etti.  

Yıllar sonra Karamürsel adeta baştan inşa ediliyor!

Karamürsel genelinde son aylarda ilçenin çehresinin baştan aşağı değiştiğini gören vatandaşlar, Karamürsel'in muhalefet partisinden, iktidar partisine geçtiğini ve ilçeye bu nedenle büyük yatırımlar ve hizmetlerin geldiği düşünerek konuyu sosyal medya hesaplarında paylaşan bir çok vatandaş, 2010 yılından bu yana AK Partili bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini fark edince sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

ALİ KANGAL YİNE YAPILMAYANI YAPTI

Kaytazdere belediye başkanı Ali Kangal iktidar partisi olmamasına ve belediyenin gelir kaynakları çok kısıtlı olmasına rağmen ilçeye büyük yatırımlar yapmayı başardı.

Doğru oy kullanmasını biliyor musunuz? İşte ayrıntılar.

Türkiye yarın sandığa gidiyor. 56 milyon yeni iktidarı belirlemek tercih yapacak. Peki geçerli oy nasıl kullanılır?

Adnan Menderesi rahmetle, idam edenleri lanet ile anıyoruz

Türkiye demokrasi tarihinin en acı günlerinden biri olan, 1950 seçimlerinde yüzde 52,7 oyla iktidara gelen ve 10 yıl süreyle başbakanlık yapan Adnan Menderes'in

Çetin Öksüz ve ekibi durmak bilmiyor

Karamürsel MHP İlçe teşkilatı durmak bilmiyor. Seçildiği günden bu yana iktidar partisin'den daha çok bir efor harcayarak, yapılamaz denilen her şeyi yapan

Darbenin Değil Demokrasinin Yanında Duracağız

Sandıktan çıkmış bir iktidarı, sandık dışında bir yolla devirmek anayasal suçtur. Bu nedenle "Darbeye Hayır!" diyoruz.

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanı Emre Ateş bir basın duyurusu paylaştı

Kamuoyuna saygıyla... Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, siyasete Türk Milliyetçiliğini kurumsal manada iktidar yapmak için girmiştir. Siyasetin tek başına buna muktedir olamayacağını bilerek geleceğin inşasında başrolde olacak gençlerinde bu düşünce sisteminde yetişebilmeleri için Ülkü Ocakları'nı vücuda getirmiştir.

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

CHP Karamürsel Seçim Startını Verdi

CHP Karamürsel Seçim Startını Verdi CHP Karamürsel 1 Kasım seçimleri için start verdi. CHP Karamürsel yönetim kuruları, kadın kolu, gençlik kolu, meclis üyeleri ve mahalle sorumluları ile seçimler öncesi yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Gerekli olan çalışmalar süratle yapılarak CHP iktidarına hazırlanılacaklarını belirtti.

İSMAİL YILDIRIM GEÇMİŞİ ÇOK ÇABUK UNUTMUŞ

İsmail Yıldırım’a bir yanıtta MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan geldi; ‘Şehitlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara izin vermeyiz’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın AKP Karamürsel Grup toplantısında yaptığı konuşmada ‘AKP tek başına iktidara gelseydi tek bir şehidimizi bile olmazdı’ sözüne Karamürsel MHP ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan sert yanıt geldi.

İsmail Yıldırım'a CHP ilçe başkanı Şinasi Yazar'dan çok sert yanıt;

'Yakında meğer Öcalan, teröristmiş bizi kandırdı derseniz valla şaşmam' Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın AKP Karamürsel Grup toplantısında yaptığı konuşmada 'AKP tek başına iktidara gelseydi tek bir şehidimizi bile olmazdı' sözüne Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar'dan sert yanıt geldi.

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti

CHP Kocaeli Milletvekilleri Karamürsel İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti CHP’li Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet , Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte il başkanı Cihat Altunyuva ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına gelerek ilçe teşkilatına ve üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular CHP’li Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan ile birlikte Karamürsel İlçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulunarak, CHP’nin 45 gün sonra iktidar olacağını belirterek, “Yolsuzlukların hesabını sormadan AKP ile koalisyon yapmayız” dediler. CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP il Başkanı Cihat Altunyuva, Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan milletvekilleri, gündemde yer alan ve CHP tabanı tarafından hoş karşılanmayan CHP-AKP koalisyonunun mümkün olmayacağını açıkladılar. Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar açılış konuşmasını yaparak ‘Oylarımız artış içerisinde ve kalıcı oldu. Artık oylarımızı kilitliyoruz. Seçmenlerimiz sizlere şans vereceğiz diyor. Beklentim Karamürsel belediyesini almak ve Karamürsel haklıda bizlere destek vereceklerine inanıyorum dedi. Daha sonra Kocaeli CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, yorucu

'Onlar Konuşur, Biz Yaparız değil, 'Biz yaptık ve kaldığımız yerden devam'

Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Reyhan Şengün; ‘Onlar Konuşur, Biz Yaparız değil, ‘Biz yaptık ve kaldığımız yerden devam’ Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Reyhan Şengün, Karamürsel’de partili kadınlarla bir araya geldi. Şengün, “Saadet Partisi’ni kadınlar iktidara getirecek” dedi

Sancaklı Karamürsel'e Çıkarma Yaptı Halkın Kandilini Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kocaeli’den meclise 1. Sıradan taşımak istediği isim Saffet Sancaklı, partisinin çalışmaları kapsamında sahaya inerek Karamürsel'de halkla buluştu. Cuma Pazarı ve çarşı merkezinde yoğun ilgi ile karşılanan Sancaklı hem Karamürsel halkının kandilini kutladı hem de vatandaşlarla sohbet etti. Saha çalışmasında Sancaklı’ya, İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve çok sayıda partili eşlik etti.Vatandaşların ‘Kaptan’ diye seslenerek sohbet ettiği Sancaklı, hedeflerinin 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi iktidara taşımak olduğunu Karamürsel halkınında kendilerine verdiği büyük destekten ötürü çok memnun olduğunu dile getirdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Karamürsel'e Çıkarma Yaptı

Karamürsel’e gelen ve esnaf ziyaretleri yapan Akar, “Esnafımız kredi kooperatifleri ve bankalara büyük borç yapmış durumda. İktidarımızda, esnaf ve KOBİ’ler ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacak. Esnafın giderleri vergiden düşecek, BAĞKUR prim borcu olan esnaf sağlık hizmeti almaya devam edecek. OSB’lerde Meslek Eğitim Merkezleri ve Meslek Liseleri açılacak. Çırak ve kalfaların SGK primleri devlet tarafından ödenecek, BAĞKUR’lular, diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı maaşı alacak” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan İlçemizi Ziyaret Etti

Yaşanacak bir Türkiye, yaşanacak bir Kocaeli için istikrar ve kararlılıkla yola çıkan CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan sokak sokak gezerek yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan, İlçemiz`de esnaf ve Pazar ziyaretlerinde bulundu.İnsanlar tarafından sevgiyle karşılanan Tarhan, esnafla bol bol sohbet ederek yapacakları projeleri halka anlattı. İktidarın kaynak söylemlerini eleştiren Tarhan, “Emekliye, yoksula, halka verilecek maaşları tartışacaklarına, çılgın kanal projelerinin maliyetlerini tartışsınlar” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ İlçemizi Ziyaret Etti

MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ 7 Haziran seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ağdağ önceki gün seçim çalışmaları kapsamında ilçemize konuk oldu. Karamürsel’de Cuma pazarını gezen Ağdağ’a İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Selim Çakır ve İlçe SKM Başkanı Cait Soslu’da eşlik etti. Pazar esnafıyla görüşmelerde bulunan Ağdağ, pazarcının sorunlarını dinleyerek esnaftan dua ve destek istedi. Ardından ilçe binasında Karamürsel İlçe teşkilatı ve seçmen görevlileri ile toplantı yapan MHP Milletvekili Adayı Rıza Ağdağ, “7 Haziran’a kadar uyumayıp, MHP’yi iktidar yapacağım. 7 Haziran’dan sonrada verdiğimiz sözleri yerine getirmek için uyumayacağız ” şeklinde konuştu.