Karamürselbey Haberleri

Karamürselbey Haberleri

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Karamürselbey'in yiğitlerine nazar değdi

Karamürsel'in Altın Çocuklarına Nazar Değdi: Bursa'daki Basketbol Maçında Büyük Talihsizlik

Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji’ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu’nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

Karamürsel'in evlatları iki de iki yaptı

Karamürselbey 2’de 2 yaptı. Karamürsel'in evlatları, Kocaeli 2.Lig’de temsil eden Karamürselbey Gençlik sezona evinde Orhangazi Gençlik karşısında elde ettiği 84-66’lık galibiyetle başlamıştı.  

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.

Ayhan Gedik, İsmail Yıldırım'ı ziyaret etti

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Dz. kur. Kd. Alb. Ayhan Gedik, Karamürsel Belediye Başkanı

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı Öğrencileri İlk Yurt Dışı Çıkışı

Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı 539 Öğrenci ilk defa yurt dışına seyire çıktı.

Astsubaylar 125. yıllarını kutlamak için Karamürsel’e geldi

Astsubaylar 125. yıllarını kutlamak için Karamürsel’e geldi Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda düzenlenen Deniz Astsubay Okulları’nın 125. Kuruluş Yıldönümü için İstanbul’dan Deniz Otobüsüyle 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar Karamürsel’e geldi. Her yıl geleneksel olarak Yalova ili Altınova İlçesine bağlı Karamürsel Bey Eğitim Merkezindeki Deniz Astsubay Okulunun Kuruluş Yıl dönemi törenlerine katılmak üzere Karamürsel’e deniz yoluyla gelen emekli 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar otobüslerle Karamürsel Bey Eğitim Komutanlığına götürüldü. Geleneksel hale gelen ve bu yılda 125. yılını kutlayan Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Deniz Astsubay Okulları kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere İstanbul’dan Deniz Otobüsüyle gelen 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar Karamürsel İskelesinde inerek kendilerini bekleyen otobüslerle Karamürsel Bey Eğitim Merkez Komutanlığına götürüldü, Sabahın erken saatlerinde bir anda Karamürsel sahilinde 350 kişiyi gören Karamürselli vatandaşlar bir anda şaşkınlıklarını gizleyemese de daha sonra durumu öğrenince emekli muvazzaf ve emekli astsubayların gelişlerini seyrettiler. Karamürsel Bey Eğitim Merkezinde yapılan tören ve yemeğin ardından yine deniz yoluyla İstanbul’a götürüldüler.

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü kutlandı. İlk tören Karamürsel Alp'in mezarı başında yapıldı. Karamürsel Müftülüğü imam hatipleri tarafından Kur-an'ı Kerim okundu, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük tarafından dua yapıldı. İkinci tören ise Atatürk anıtı önünde gerçekleşti. Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanlığı Komutanı Tuğ Amiral Tezcan Kızılelma, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı.