Karamürselbey gümbür gümbür

Erkekler Basketbol 2.Lig'de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Karamürselbey Spor Kulübü, 6.hafta maçında aynı puanda bulunan Çözüm Ankara Koleji'ni konuk etti. Karamürsel Spor Salonu'nda oynanan maçı temsilcimiz 76-67 kazandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Bu sezon 2.Lig’de iddialı bir takım kuran, zirve yarışı yapan Karamürselbey, ilk 3 maçını kazanmıştı. Son iki maçında deplasmanda Konya Büyükşehir Belediyespor’a 65-56, Akhisar Belediyespor’a 92-70 mağlup olan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, iki maçlık yenilgi serisinin ardından önceki gün sahasında Çözüm Ankara Koleji ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk çeyreğini 23-15 üstün tamamlayan temsilcimiz, devreyi de 38-36 önde bitirdi.

SON PERİYOTTA KAZANDI

Maçın üçüncü periyotundan çok büyük çekişme yaşandı, 55-55’lik eşitlik vardı. Maçı kazanacak takım sor periyotta belli oldu. Sarı-Lacivertli ekip, bu periyotta oyuna ağırlığını koydu. Karşılaşmayı 76-67 kazanan Karamürselbey, 6.maçında 4.galibiyetini aldı. Temsilcimizde Ali Yurtseven 16, Kamer Mani 15 ve Efe Ceran de 12 sayı ile skora katkı sağladı. Karamürselbey, 7. hafta maçında 23 Aralık’ta İstanbul’da Bersa ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN