Kocaelimilletvekili Haberleri

Kocaelimilletvekili Haberleri

Kocaeli'nin yiğit vekilini ağlatan mesaj

Kocaeli'nde gerek kendi partilileri, gerekse muhalefet partili büyük bir kitle tarafından sevilen ve takdir gören Fatma Kaplan Hürriyet ilk defa bu kadar çok duygulandıpını itiraf etti.

Kocaeli halkını rantçılara yedirmiyeceğiz!

Gebze’de söz verilmesine rağmen tapularını alamayan binlerce vatandaşla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Milletin ekmeğine, hakkına, hukukuna kim el uzatıyorsa o elleri kırmasını da biliriz evelallah” dedi

İlyas Şeker'den, Karamürsel'e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonrası ziyaret için geldiği Kocaeli'nde ziyaret sonrası, Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın acı kaybı

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın 14 yaşındaki yeğeni Abdulkadir Karageyik geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybettİ.

Ölüm yolu seçimimi bekliyor

Bu haberi yapalı tam bir yıl oldu. Karamürsel'de ölüm yolu olarak bilinen ve bir çok acılara sebep olan Karamürsel D-130 Karayolu, Kocaeli CHP Millet Vekili Fatma Kaplan Hürriyet

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.