Koordinasyon Haberleri

Koordinasyon Haberleri

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'de Eğitim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Karamürsel Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen 2. Dönem Eğitim Güvenlik Koordinasyon Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali ADA, Karamürsel Kaymakamı ve ilçe daire amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karamürsel Emniyet servis araçlarını denetledi

Karamürsel genelinde 'illegal' çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor.

Afet Koordinasyon Merkezi sağanak yağışa karşı uyardı

Afet Koordinasyon Merkezi, Kocaeli geneli için sağanak yağışa karşı uyardı.

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

Karamürsel Battı-Çıktı yeni ihalesi 4 Kasım günü yapılacak

Karamürsel'de yapımı yılan hikayesine dönen battı-çıktısının yeni ihalesi 4 Kasım’da gerçekleştirilecek. Açıklamayı, İl Koordinasyon Kurulu’nda Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay yaptı

Kocaeli geneli zamlı fiyatlar başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 5 Eylül’de yapılan toplantısında toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 8 ile 10 arasındaki zam oranları önümüzdeki hafta uygulanmaya başlayacak.

Yasemin Fazlaca Altınova halkının umudu oldu

Altınova'da çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Yasemin Fazlaca'ya eşlik eden binlerce destekçisi ile Cumhuriyet Halk Partisi, Altınova Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Tarih belli oldu! AK Parti sahaya iniyor

AK Parti’de yerel seçim kampanyası 1 Ocak’ta başlıyor. İllerdeki seçim koordinasyon merkezleri (SKM) 2019 itibariyle çalışmalarına start verecek.

AFKOM’dan Kocaeli halkına önemli uyarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi vatandaşlara bölgemizi etkisi altına alması beklenen soğuk ve kar yağışı için uyarılarda bulundu.

Karamürsel'de Parkomat'a zam geldi!

Toplu taşıma ücretlerinin yanı sıra Parkomat'a da zam geldi. Kaynak: Parkomat'a da zam geldi

Karamürsel'e Yeni taksi durağı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) yeni yılın ilk olağan toplantısı bugün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı

Akom'dan önemli uyarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi vatandaşlara bölgemizi

Kocaeli'nde servis araçları ve taksilere zorunlu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, bazı servis araçları ve taksilerin güvenliği için önemli zorunluluklar getirdi.

Kocaeli Büyükşehir uyardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı AFKOM (Afet ve Koordinasyon Merkezi), bölgemizi yeniden etkisi altına alması beklenen yağışlı hava

500 bin kişiye iş müjdesi!

Başbakan Yıldırım Ekonomi Koordinasyon Kurulu kararlarını açıklıyor. Yıldırım "500 bin insanımıza özel sektörde 2017 yılı için iş temin edeceğiz" dedi.

Başkentte 8 bin 500 polisle 'huzur operasyonu'

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, 8 bin 500 polisin katılımıyla geniş kapsamlı "huzur operasyonu" başlatıldı.

TOPLU TAŞIMA KULLANILMALI

Karla mücadele çalışmaları esnasında İl Afet Koordinasyon Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile de iş birliği sağlanacağı belirtilirken.

'Karamürsel'de bu nasıl trafik anlayışı bu nasıl zihniyet!' başlıklı haberimize cevap geldi

'Karamürsel'de bu nasıl trafik anlayışı bu nasıl zihniyet!' başlıklı haberimize cevap geldi Karamürsel Belediyesi ve Kent Meydanı İnşaatı nedeniyle D-130 Karayolu Karamürsel Merkez Işıklardaki Yalova istikametine giden araçların şehir merkezine girişlerindeki yolun kapatılarak akan bir trafikte ‘U’ dönüşüyle şehir merkezini giriş yapmak isteyen araçlar ister istemeden trafiği tehlikeye sokuyor, haberimize karşı cevap geldi. Yapılan açıklamada Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından Karamürsel Belediyesi ve Kent Meydanı İnşaatının başlamasıyla birlikte böyle bir karar alındığı ve inşaatın bitimine kadarda bu uygulamanın devam edeceği ve ‘U’ dönüşün yasak olduğu Karamürsel merkezine giriş yapmak isteyen araçların Beton Yol mevkiinden içeriğe girilmesi gerektiği belirtildi.

Ölü sayısı ve İsimler Belli Oldu Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, saat 10.30 itibarıyla katliama ilişkin son bilgileri paylaştı:

Son olarak ölenlerin sayısı 95 olarak açıklanmıştı. Ölenlerin sayısıyla ilgili bir değişiklik açıklamada yer almadı. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, dün Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar 36 cenazenin ailelerine teslim edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 77 cenazenin isimlerinin Savcılık tarafından koordinasyon merkezine iletildiği belirtilerek, isimler paylaşıldı. Ayrıca, olayın soruşturulması için 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi. Yazılı olarak yapılan açıklamada ayrıca, bugün itibariyle 65'i yoğun bakımda olmak üzere 160 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı. TOPLAM YARALI SAYISI 508, 160 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle; "10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bom balı saldırılar sonrasında devletimizin tüm birimleri olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görev başındadır. İçişleri Bakanlığımız tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. 11 Ekim saat 10:30 itibariyle, menfur saldırı sonucu 65'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 hastanede 160 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm birimleri teyakkuz halinde görevlerinin başındadır.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

Karamürselde YGS Sınavına 1.537 Aday Girecek.

15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili olarak, ÖSYM Kocaeli Sınav Koordinasyon Kurulunca alınan tedbirler aşağıya çıkartılmıştır.

Kaymakamlık Müdürleri Karamürselde toplandı

Kocaeli’ndeki Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri Karamürsel’de toplandı Karamürsel’in ev sahipliğinde Kocaeli’ndeki 12 ilçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürleri, Kalyon Cafe’de aylık koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Güzeloğlu : KARAMÜRSEL YATIRIMLARI HIZLANDIRDI

İl koordinasyon kurulu toplantısı Kocaeli Valiliği 100’ncü yıl toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının başkanlığını Vali Hasan Basri Güzeloğlu üstlenirken, toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere hiçbir ilçe belediye başkanının katılmaması dikkat çekti. Toplantının açılışında değerlendirme yapan Vali Güzeloğlu, 2014 yatırımlarını özetledi.