Mahalle Sakinleri Haberleri

Mahalle Sakinleri Haberleri

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

Karamürsel'de deniz katlediliyor!

Karamürsel'de deniz katlediliyor! Mahalle sakinleri fark etti, soruşturma başlatıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kirlilik ve mazot kokusu şikayetiyle ilgili incelenmek üzere denizden numune alındı.

Karamürsel’de RES’e karşı komisyon kuruldu!

Karamürsel’e bağlı Fulacık ve Kızderbent Mahallelerinde kurulması planlanan Rüzgar Enerji Santralini istemeyen mahalle sakinleri komisyon kurdu.  

Hırsızlar Karamürsel'de cirit atıyor

Karamürsel'de hırsızlık olaylarının hızla artması ve hırsızların özellikle İznikyolu ve Sarıkum gibi bazı mahalleleri mesken edinmesi, mahalle sakinlerinin büyük endişe ve tepkisine neden olmaktadır.

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etmeye devam ediyor!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Bir haftadır musluktan akan sarı su vatandaşı isyan ettirdi

Karamürsel Kayacık mahallesi Ankara evlerinde yaşayan vatandaşlar son bir haftadır musluklarından akan sarı ve pis kokulu su yüzünden zor durumdalar. Yetkililere defalarca bilgi vermelerine rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getiren mahalle sakinleri, pis su

Karamürsel'de mahalle sakinleri ayaklandı!

Karamürsel'e bağlı Osmaniye mahalle sakinleri Sunni Baba Mesire alanına yapılması planlanan ve yapımına başlanan ‘Pony Clup ve Atlı Binicilik Faaliyetleri’ adı altında hizmet verecek tesisi istemiyor.

Mahalle sakinleri tedirgin

Karamürsel’de yapımı devam eden bir inşaat nedeni ile çökmeye başlayan yol mahalle sakinlerini tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel çamlık mevkiinde orman cayır, cayır yandı!

Karamürsel’in Tahtalı Mahallesi girişi çamlık bölgesinde orman yangını çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri hemen yangına müdahale etmeye çalıştı. Gözyaşlarına hâkim olamayan mahalle sakinleri gözü önünde hektarlarca alan yandı.

Mahalle sakinleri artık yeter dedi!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Akasya sokakta bulunan park ve içinde bulunan trafo etrafında oturan mahalle sakinlerine aldırmadan uyuşturucu kullanan ve alkol alan kişiler mahalle sakinlerini artık bıktırdı.

Vatandaşlar Kocaeli Valisine seslendi! Ölmemiz mi, gerekiyor!

Can güvenlikleri olmayan mahalle sakinleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'a seslenerek mahallemizde art arda evler kundaklanıyor, bu gece yine bir samanlık kundaklandı birilerinin dikkatini çekmek için illaki bir ailenin yanarak

Suriyeliler çığrından çıktı önce sapıklık sonra kavga

Mahalle sakinleri ile Suriyeli kişinin yakınları arasında kavga çıkarken, Suriye uyruklu 2 kişi bıçaklandı, araçları taşlandı.

Yıl 2018 hala ambulans giremeyen mahalleler var

Karamürsel'in Çamçukur Tepe mahallesin'de yaşayan mahalle sakinleri çok dertli.

Çarşının göbeğinde 20 gündür elektrik yok!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 1119 Sokakta yaşayan mahalle sakinleri 20 gündür sokaklarında eletrik olmadığını ve çok mağdur olduklarını dile getirerek sedaş yetkililerine seslendiler.

KÜÇÜK ÇOCUK BONZAİ KOMASINA GİRDİ

Karamürsel’de yaşanan olayda yerde sürünen iki kişiyi gören mahalle sakinleri 112 Acil servis ve polis ekiplerine haber verdi. Olay dün gece Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi

Karamürsel'de Devlet iş başında

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nu  karşısında gören mahalle sakinleri çok memnun oldu. Bu soğuk havalarda gerek Narinoğlu, gerekse ilçemizde bulunan kamu

Karamürsel, Ereğli'de çürüyen cesedi Muhtar buldu

Karamürsel, Ereğli bahriye caddesi üzerinde mahallede ağır bir koku olduğunu duyan mahalle sakinleri mahalle muhtarı Fevzi Çıtaka haber verdiler.

Karamürsel'de işyeri yandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Emniyet Müdürlüğü arkasına bulunan kurutemizleme dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinleri dumanı

Metruk Evde Çıkan Yangın Paniğe Yol Açtı

Karamürsel’de uzun zamandır kullanılmayan tek katlı metruk evde çıkan yangın, mahalle sakinlerini korkuttu.

2 Aydır Dünya İle İlişkileri Kesik

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 1181. Sokakta kopan telefon telleri ve yıkılan direkler nedeniyle mahalle sakinlerini çileden çıkarttı. Faturalarını düzenli ödediklerini belirten mahalle sakinleri telekomun kopan telefon kablolarını onarmamasından şikayetçiler.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Balkonda Çıkan Yangın KORKUTTU

Karamürsel’de bir evin balkonundaki çöp yangını korkuttu ! Balkonda çöp poşetinin tutuşmasıyla meydana gelen yangında can ve mal kaybı yaşanmazken, apartman ve mahalle sakinlerini korkuttu!

Karamürsel'in ortasından geçen 'Kasaba Deresi' korku saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yerleşim alanlarının içinden geçen 'Kasaba Deresi', mahalle sakinlerinin sıkıntısı haline geldi. Çevresinde güvenlik önlemi de bulunmayan dere boyunca yer alan yerleşim alanlarının yer alması nedeniyle çocuklar üzerinde her gün tehlike atlatıyor. Çocuklar ve yetişkinler için korkulu dakikalar yaşandığını belirten mahalle sakinleri en büyük korkumuz çocuklarımız bu derenin etrafında oyun oynarken yaklaşık 2 metre yüksekliği bulunan ve korkulu olmayan duvardan düşerek kendisine zarar vermesi. Diyerek isyan ettiler.

İlyas Bayraktar ve Çiftlik Cadde sakinleri alkol ve uyuşturuculardan şikayetçiler

Karamürsel İlyas Bayraktar ve Çiftlik Cadde sakinleri alkol ve uyuşturuculardan şikayetçiler Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 4 Temmuz Mahallesi İlyas Bayraktar ile Çiftlik Caddesi köşesinde bulunan inşaat alkol ve uyuşturucuların mekanı olmuş. Mahalle sakinlerinin şikayetlerine rağmen inşaat sahipleri tarafından hiçbir önlem alınmaması tepkilere neden oluyor.

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.