Meclis Üyeliği Haberleri

Meclis Üyeliği Haberleri

Karamürsel'de Siyasi Arenada Sürpriz Gelişme

Ali Kocabıçak, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçmiş

Eğitimci Cemil Kılıç, bende varım dedi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Eğitimci Cemil Kılıç, Ak Parti Karamürsel Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığına başvurdu

Karamürsel AK Parti'de meclis üyeliği için 3 istifa

AK Parti Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan 3 ilçe yöneticisi, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.

İşte Ak Parti'nin yeni meclis üyesi

Karamürsel Ak Parti Belediye Meclis üyesi Serpil Önder Yılmaz'ın Ak Parti Millet Vekilliği aday, adayı olması ile istifa ettiği Karamürsel Belediyesi meclis üyeliğine Feridun Erturan getirildi.

Hem partisinden, hem meclis üyeliğinden istifa etti!

Karamürsel siyasetinin duayen isimlerinden olan ve yıllarca Ak Parti'de önemli pozisyonlarda görev yaptıktan sonra, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen

Saadet Partisi Karamürsel Meclis Üyesi Adayları

Saadet Partisi Karamürsel Belediyesi Meclis Üyeliği aday listeleri teslim edildi.

AKP’de 773 kişi başvurdu! En düşük katılım Karamürsel'den!

AKP’de 5 Kasım’da başlayan meclis üyeliği adaylığı başvuru süresi sona erdi. Kocaeli’de meclis üyeliği için 773 kişi başvurdu. En az katılım ise Karamürsel'de oldu.

Recai Aydın bende varım dedi

Karamürsel'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterek ve ilçenin sevilen simalarından olan Recai Aydın, Karamürsel Belediye Meclis üyeliği için bende varım dedi.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Saadet Partisi Yeni meclis üyesini belirledi

Karamürsel Saadet Partisi geçtiğimiz günlerde Parti'den ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyeliğinden istifa eden Mehmet Baş'ın yerine yeni meclis üyesini belirledi.