Mimarlar Haberleri

Mimarlar Haberleri

65. YILIMIZDA DAHA DA GÜÇLÜ VE KARARLIYIZ

Mühendisler ve Mimarlar haftası çerçevesinde 21 Ekim 2019 tarihinde, TMMOB KOCAELİ İKK (TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu) ortak programı gerçekleştirildi.

Füsun Yılmaz Deniz, açtı ağzını ! Yumdu gözünü!

Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, Gebze’de Barış Mahallesi’nde bulunan park alanının Gebze Belediyesi tarafından yasaya aykırı olarak ihaleye çıktığını söyledi

Genç Mimarlar adaylarından, Karamürsel çıkarması

Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim üyeleri ve Öğrencileri Karamürsel ismi ile özleşen ve özellikle sosyal medyada dünya çapında ünü olan Karamürsel sepetini yerinde görerek inceleme fırsatı buldular.

Mimarlarda yeni başkan Karamürselli

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi'nde yeni başkan belli oldu!

Karamürselli Füsun Yılmaz Deniz en güçlü başkan adayı

Seçim sürecine girilen Kocaeli Mimarlar Odası’nda Füsun Yılmaz Deniz, Çağdaş Mimarlar olarak göreve talip olduklarını söyledi.

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.

Adem Çiloğlu, askere gidiyor

Karamürsel’in tanınmış mimarlarından İsmail Özbakır’ın yanında çalışan 1992 Karamürsel doğumlu Adem Çiloğlu, 7 Şubat günü Erzincan 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı’na teslim olacak. Acemi birliğini burada tamamlayacak olan Çiloğlu’na hayırlı tezkereler diliyoruz.