Öğlen Namazı Haberleri

Öğlen Namazı Haberleri

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

Recep Demirel basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Recep Demirel bu gün öğlen namazı sonrası Karamürsel Merkez Camii kapısı önünde bir basın açıklaması yaptı. 

Unutmadık, unutmayacağız HÜSEYİN GÜLDAL

Şehidimiz Hüseyin Güldal'ın Şehadetinin 5.Senesi münasebeti ile 16/10/2016 Pazar Günü Saat 14:00 da öğlen namazından sonra Yalakdere Köyü Kültür merkezinde

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü Karamürsel'de ceviz toplamak için ağaca çıkan Salih Akkanat (68), dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, Karamürsel İhsaniye Mahallesi’nde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Evinden kendisine ait bahçesine giden evli ve üç çocuk babası Salih Akkanat, ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Sırt üstü düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat, Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirilen Akkanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Salih Akkanat’ın cenazesi Karamürsel İhsaniye mahallesindeki camide öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye mezarlığında toprağa verildi.

Üzerine Ağaç Devrilen Adam Öldü

Üzerine Ağaç Devrilen Adam Öldü Karamürsel Yalakdere Mahallesinde oturan Ali Bıyık ormanda ağaç keserken ağacın altında kalarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Yalakdere Mahallesinde oturan ve ormanda ağaç keserek geçimini sağlayan 42 yaşındaki Ali Bıyık arkadaşlarıyla Yalova ili Termal İlçesinde Ormanlık alanda ağaç keserken arkadaşının kestiği ağacın altında kalarak hayatını kaybetti. Ali Bıyık’ın cenazesi öğlen namazına müteakip Yalakdere Camiinden alınarak Yalakdere Mezarlığında toprağa verildi. Ali Bıyık evli 3 çocuk babasıydı

Hacer Öztoprak vefat etti

Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi İnci Apartmanı adresinde ikamet eden merhum Mümin Öztoprak’ın eşi Hacer Öztoprak (83) vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Hacer Öztoprak’ın cenazesi Karamürsel Avcı Köyü Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Mece Yapı Sahibi Mehmet Yılmaz Kalbine Yenildi

Karamürsel İznik yolu Raufdenktaş Bulvarında bulunan Mece Yapı Malzemeleri San.Ltd.Şti kurucusu Mehmet Yılmaz (82) Kayacık mah. Raufdenktaş bulvarı No:50 de bulunan hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kitle tarafından tanınan ve çok sevilen Mehmet Yılmaz (82) yarın öğlen namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak öğlen namazının ardından yeni mezarlığa defnedilecek. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..

Korkunç Kazada Kamyonun Çarptığı Yaşlı Adam Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kazanın ardından olay yerine çağırılan 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi kazanın yaşandığı yerde yapılan Aydın, ilk önce Karamürsel Devlet Hastanesine Necati Çelik Hastanesine kaldırılan Aydın A. Yaşam mücadelesini kaybetti.Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Pepeköy caminden defnedilecek. Polis, kamyon sürücüsü S.S’yi gözaltına alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş Anne Annesini Kaybetti

Karamürsel ak parti kadın kolları eski başkanı Nazan Baş dün gece anne annesini kaybetti. Anne annesi Münir’e Özalp ( 81 ) Cenazesi bu gün Öğlen Namazına müteakip olarak Karamürsel Avcı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından. Avcı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için Karamürsel otogarından araç kaldırılacaktır. Buber Group ve karamursel.tv Ailesi olarak Nazan Baş Hanım efendiye ve kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.