Paylaştı Haberleri

Paylaştı Haberleri

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personeli yüreklere dokundu

"Kocaeli Polisi, Karamürsel Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nda Kalan Çocuklarla Bowling Heyecanını Paylaştı

İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 Şubat 2022 (Çarşamba) gününe ait Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.  

Kayyum atanan isimler belli oldu

CHP İl Başkanlığı, Karamürsel’e kayyum olarak atanacak isimleri basın ile paylaştı.

Karamürsel Jandarmadan BÜYÜK uyuşturucu operasyonu!

Karamürsel genelin de her geçengün artarak çoğalan kimyasal uyusturucular peynir, ekmek gibi sokaklarda satılırken, 15 kök uyuşturucu yakalayan jandarma ekipler büyük operasyonu basınla paylaştı.

Karamürsel’in yarısında 7 saat elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 02 MART ( Salı) gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Karamürsel'in bir çok kesiminde saatlerce elektrik yok!

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamada Karamürsel elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Kocaeli genelinde hem öğretmen hem öğrenci mağdur

Uzaktan eğitim ile ilgili 8 ilçede 493 üye katılımıyla anket düzenleyen Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Emine Çalık bugün düzenlediği basın açıklamasıyla çarpıcı sonuçları kamuoyu ile paylaştı.

Karamürsel 8 saat elektrik kesintisi

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 29 Ağustos 2020 Cumartesi gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Erdoğan açıkladı: Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı, sekizinci kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

ALKIŞLAR KARAMÜRSEL'DE İMAMLARIMIZA MUHTEŞEMSİNİZ

Elinde mikrofonla gezen Ereğli Çiçek Camii İmam Hatibi Ahmet Yılmaz’ın videosunu çeken vatandaşlar, dikkatleri Karamürsel’in imamlarına çekerek, dualarımızdasınız mesajı ile paylaştılar.

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

Karamürsel'de kaçak tütün operasyonu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre ilçede bir adrese yapılan baskında çok sayıda sarılmış ve boş makaron ve kaçak tütün ele geçirildiği bilgisini paylaştı.

FETÖ'nün Kocaeli'de toprağa gömülü 2 milyar doları var

Emekli korgeneral İsmail Hakkı Pekin, FETÖ'nün finans yapılanmasında dair şok edici bilgiler paylaştı. Pekin, FETÖ'nün Türkiye'de toprağa gömülü 2 milyar doları olduğunu ve bunun uzaydan da gözüktüğünü söyledi.

Son dakika! Bursa’da deprem korkuttu! Vatandaşlar Paylaştı

Bursa'da saat 09:45'te deprem oldu. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.0 olarak açıkladı. Deprem anını yaşayanlar sosyal medya hesaplarından depremin etkisinin 'korkutan' düzeyde olduğunu yazdı.

PTT Bir Çok Alanda Personel Alımı Yapacak

PTT memur alımı başvuru süreci öncesinde detaylar yayımlandı. Gişe Memuru, Uzman Yardımcısı, Mimar, Mühendis, Postacı gibi alanlara 5000 memur alımı yapacak olan PTT, süreçle ilgili detayları yayımladığı ilan aracılığıyla paylaştı.

Karamürsel AK Parti'nin En başarılı ismi ben artık yokum dedi

Karamürsel'de AK Parti denildiği zaman ilk akla gelen isim olan Hasan Olgun sosyal medya hesabından şu notu paylaştı.

Karamürselli Selami Aksoy O ses Türkiye'de

Karamürsel'in sevilen simalarından Selami Aksoy, gerek kendi yaptığı parçalar ile gerekse sosyal medyada paylaştığı bir birinden güzel parçalar ile Karamürsel'de geniş

Emniyet Karamürsel'de yaşanan feci kazaların MOBESE görüntülerini paylaştı

Diğer kaza ise D-130'dan Karamürsel ilçe merkezine girişin sağlandığı dörtlü kavşakta meydana geliyor. Yan yolda kendisine yeşil yanan bir otomobil Karamürsel merkezine

16 Yaşındaki çocuk ekmek bıçağı ile kedileri parçalayıp

Korkunç olay Altınova'da yaşayan ve yine orada bir ilk okulda okuyan 16 yaşındaki küçük bir çocuk okul kıyafetleri üzerin'de elinde  ekmek bıçağı ile kedilerin kafasını keserek, iç organlarını parçalayıp

Ne yetim hakkı yeriz, nede yediririz

CHP Karamürsel Belediye Meclis üyesi ve grup sözcüsü Ahmet Çalık gazetemize yaptığı açıklamada çok önemli konuları gündeme getirdi ve Belediye Meclisinde CHP grubu adına sunduğu son soru önergelerini kamuoyuyla paylaştı.

Kocaeli’de okullar tatil mi? Kocaeli Valiliği açıklama yaptı mı?

Kocaeli'de okullar tatil mi? Kar yağışları tüm yurdu etkisi altına alırken öğrenciler ise okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor.

Ünlü popçu Karamürselde çekilen askerlik fotosunu paylaştı

Yaklaşık 35 yıl önce çekilen fotoğrafının altına "Bahriyeli Hakan Peker Karamürsel eğitim Merkezi. Rahmetli Tuğamiral Yaşar Önkal'ın şoförü" notunu düştü.

ÖSYM AÇIKLADI, ÜNİVERSİTESİLERDE BİR ÇOK KONTENJAN BOŞ KALDI

ÖSYM, tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından boş kontenjan ve tercihlere dair diğer sayısal bilgileri kamuoyu ile paylaştı

NASA'da Astronot Twitter'da İstanbul'u Paylaştı

NASA astronotu Jeff Williams, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çektiği İstanbul Boğazı videosunu Twitter'dan paylaştı.