Programlar Haberleri

Programlar Haberleri

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

"Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!"

Öğretmenevi Resepsiyonist Olarak Katılın – Hemen Başvurun!

 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Karamürsel Öğretmenevi'ne resepsiyon görevlisi alımını duyurdu. İdeal adayın lise mezunu olması, mükemmel iletişim becerilerine sahip olması, Microsoft Office programlarına hakim olması ve iyi derecede İngilizce bilmesi gerekir. Bu makale, başvuru süreci, gereksinimler ve pozisyon için beklentiler hakkında ayrıntılı bilgi sağlayacaktır.

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

AGD’den 9 ilçede Mekke’nin Fethi Gecesi

31 Aralık Pazartesi günü yapılacak olan Mekke’nin Fethi Gecesi programının detaylarını veren AGD Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı, 9 ilçede programların olacağını söyledi. Kaynak: AGD’den 9 ilçede Mekke’nin Fethi Gecesi

17 Ağustos Anma Programı belirlendi

17 Ağustos Deprem şehitlerini anma programı 16-17 Ağustos tarihlerinde Kavaklı sahilinde ve şehitliklerde yapılacak programlar ile gerçekleştirilecek.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Karamürsel'den seslendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Karamürsel’de saha çalışmasına katıldı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK ANMA ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 1. Yılına özel anma programları 11 Temmuz Salı günü itibari ile başladı.

Fatma Kaplan Hürriyet, net konuştu. Programları iptal edin...

CHP’li Hürriyet; Atatürk’e hakaretler yağdıran Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarı ve söyleşiye davet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’ne seslendi.

Son Dakika - Evlilik programları kaldırılıyor

OHAL kapsamında 2 KHK yayınlandı. Yeni KHK'lara göre 3 bin 939 kişi kamudan ihraç edilirken son dönemde büyük tepki toplayan evlilik programlarının da kaldırılmasına karar verildi.

Karamürsel'de anma programı

Karamürsel Ülkü Ocakları'ndan müthiş program.Gazetemize bilgi veren Karamürsel Ülkü Ocağı başkanı Cihan Özer Karamürsel'de özellikle anma programları ve seminerlere büyük önem veriyoruz.

İŞKUR'dan talep etme hakları bulunuyor

İşsizliği azaltmak ve istihdamı artırmak amacıyla bu yıl 880 bin kişilik aktif işgücü ve istihdam programları uygulanırken son olarak buna Artı İstihdam Programı eklendi.

Karamürsel Bilgi evinde yeni dönem 3 Ekim’de başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri’nde, öğrencilere yönelik bilgi destek programlarının yanı sıra birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinliklerin yer

Milyonlarca Öğrencinin Beklediği Haber

ÖSYM tarafından, 2016-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçları açıklandı.

Erbakan Vefatının 5. Yılında Yapılan Programlarla Anıldı

Saadet Partisi İl Başkanlığı, Necmettin Erbakan’ın ölümünün 5’inci yılında anıldı.

TÜBİTAK Karamürsel'de seminer verdi

TÜBİTAK Karamürsel'de seminer verdi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) önümüzdeki günlerde açılışı başlayacak olan destek programlarıyla ilgili öğretmenlere ve kamu personellerine bilgilendirme amacıyla seminer verdi. TÜBİTAK, önümüzdeki günlerde açılışı başlayacak olan destek programlarıyla ilgili öğretmenlere ve kamu personellerine bilgilendirme amacıyla seminer verdi. Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılan seminere, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, okul müdürleri, kamu kurumlarının proje sorumluları ve öğretmenler katıldı. Soru cevap şeklinde devam eden ve yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Kaymakam Ahmet Narinoğlu katılımcılara teşekkür etti.

Radyocular Karamürsel'de Buluştu

Karamürsel’de 1993 yılında kurulan ve kesintisiz yayın hayatına devam eden Radyo Karamürsel, Kocaeli ve Sakarya genelinde yayın yapan radyocuları İftar programında ağırladı. Karamürsel Öğretmenevi Restoranında gerçekleştirilen iftar programında ev sahipliği yapan Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer, Genel Yayın Müdürü Recep Özgüneş ile birlikte misafirleri kapıda karşıladı. Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer iftar programında yaptığı konuşmada Karamürsel’in ilk ve tek radyosuna sahip olduklarını belirterek “Hereke, İzmit, Yalova ve Karamürsel’in tamamında yayın yapıyoruz. Yayın akışımızın % 70’ini Türkçe Pop müzik oluşturmaktadır. Ayrıca günlük yerel ve ulusal haber programı ve canlı yayın programlarımız bulunmaktadır” dedi.

Karamürsel'de Kocaeli Ticaret Odası üyeleri iftarda buluştu

7 ilçede 7 iftar programlarına birlik ve beraberlik atmosferi içinde devam eden Kocaeli Ticaret Odası, 29 Haziran Pazartesi akşamı Karamürsel iftarını gerçekleştirdi. Kalyon Kafe’de düzenlenen iftar programına, oda üyeleri ve ilçe protokolü yoğun ilgi gösterdi. İlçeye erken saatlerde giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Murat Altun, Yusuf Ziya Uludüz, 1. Meslek Komitesi Başkanı Sıtkı Demir, SS Karamürsel 2 No’lu Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı aynı zamanda 17. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ahmet Utaş, KOTO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyesi Av. Banu Canayakın, KOTO Karamürsel Temsilcisi Ümit Çimen ve ilçenin tanınmış işadamlarından İdris Sağlam ile birlikte üye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Karamürsel Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni

Karamürsel Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Töreni Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu, 2014-2015 mezuniyet töreni Karamürsel İlçesi’ne bağlı Dereköy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Deniz Ulaştırma ve İşletme, Gemi Makineleri İşletme, Gemi İnşaatı, Deniz ve Liman İşletme, Elektronik Teknolojisi ve Mekatronik Programlarından mezun olan 543 öğrenci törenle diplomalarını aldı

MHP, 40x40 için Karamürseli Feth Etti

MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 40x40 programları kapsamında partililer, Karamürsel’e çıkarma yaptı. Karamürsel MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yönetimi ve partilerin ev sahipliğinde ilk olarak Karamürsel MHP İlçe binasında toplanan MHP’liler, Karamürsel’de 40 noktaya ziyaretleri için görev dağılımı yaptı. Karamürsel’deki programın ev sahipliğini Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yaparken, programa MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’nun yanı sıra, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, MHP Kocaeli milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.