Rahatsızlık Haberleri

Rahatsızlık Haberleri

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Karamürsel Vapurunda Yolcu Fenalaştı, Kaptan hızlı bir şekilde hastayı yetiştirdi

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

Karamürsel halkı Kocaeli Valisine seslendi

Karamürsel’de yüzlerce vatandaş köylerinde yaşadıkları rahatsızlık ile kimsenin alakadar olmadığını dile getirerek, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

DİŞ HEKİMİ ERDAL SEZGİN YAŞAMINI YİTİRDİ

Karamürsel’e çok uzun bir süre önce yerleşen ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdal Sezgin (84) yaşadığı rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanlığından 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunanlar ile 20 yaş altındakilerin sokağa çıkma istisnalarına ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderdi.

Kocaeli genelinde sokağa çıkan 65 yaş üstüne ceza kesilmeye başlandı!

65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların sokağa çıkma yasağıyla ilgili Türk Ceza Kanunu’nda yer alan maddelerin neler olduğunu ve buna uyulmaması halinde verilecek cezaların ayrıntıları.

Karamürsel'in sevilen siması yaşamını kaybetti

Karamürsel'de geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastaneye kaldırılan Metin Öztorun yaşamını kaybetti.

Uğur Koştur babasını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur’un geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan babası Macit Koştur, yaşamını yitirdi

Karamürsel'in sevilen ismi dualarınızı bekliyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uzun bir zamandır ilçemizde görev yapan ve çok geniş bir çevre tarafından sevilen Murat Avsever dün akşam yaşadığı rahatsızlık

İlyas Şeker'den, Karamürsel'e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonrası ziyaret için geldiği Kocaeli'nde ziyaret sonrası, Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Mustafa Bakar , Abimizi Kaybettik

Karamürsel Belediyesi çalışanların'dan geniş bir kitle tarafından tanınan ve sevilen, Mustafa Bakar geçirdiği bir rahatsızlık sonrası bu gün sabaha karşı hakka yürümüştür.

Fazlı Özkut'tan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen simaların'dan Fazlı Özkut geçirdiği ani rahatsızlık nedeni ile İzmit'te ameliyata alınan Özkut'dan biraz önce iyi haber geldi.

Dikkat o çocuk ilacını sakın kullanmayın

Sağlık Bakanlığı'nın, genellikle çocuklardaki kulak enfeksiyonu ve faranjit gibi rahatsızlıklarda kullanılan "Azitro Oral Süspansiyon Hazırlamak İçin Kuru Toz

Yasin Eygün DUA BEKLİYOR

Karamürsel'in sevilen simalarından Yasin Eygün geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde beyin damarları zarar görmüş ve Kocaeli Sopalı Devlet

TARIK BAĞDAT YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Karamürsel'de geniş bir kitle tarafından tanınan ve sevilen Tarık Bağdat ( 91 ) geçtiğimiz gün geçirdiği solunum sorunu nedeni ile kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındı. Karamürsel’de 38 yıl esnaf kefalet kooperatifi başkanlığı ve esnaf kefalet kooperatifleri merkez birliği denetleme kurulu başkanlığı görevini yürüten Tarık Bağdat aynı zamanda Akşam Gazetesi, Dünya Gazetesi ve Ulus Gazetelerinde çalıştı. Bağdat’ın halen Kocaeli Gazetesinde haftalık köşe yazıları yayınlanıyor.Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile sevenlerini üzen Tarık Bağdat'a bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.

Tarihi hamama şikayetler çoğaldı

Karamürsel'in merkezinde bulunan ve Karamürsel Belediyesi tarafından etrafı kapatılarak önlem alınan tarihi hamam çevresinde oturan aileler bu sıralar çok dertli . ARTIK BURAYLA İLGİLENİN Gazetemize gelen şikayetlerde park caddesi üzerinde bulunan tarihi Haman'ın çevresinin tehlike arz ettiğini ve çevresinin çok pis olduğu bilgisini veren vatandaşlar çocukların düşe bileceği çukurlar bulunduğunu ve tarihi hamamın içerisine giren kişilerin madde kullandığı bilgisini paylaştılar. BİRAN ÖNCE EMNİYETE ALINMALI Tarihi hamamın çevresinde oturan bir vatandaşımızın mesajını hiç noktasına ,virgülüne ellemeden sizlerle paylaşalım Burası Karamürsel'de ki en eski tarihi eser bir hamam kalıntısı hepimiz biliyoruz bu harabeleri. Tam anlamıyla harabe bakımsız çöplük metruk bir durumda birde tabela koymuşlar restorasyon dolayısı ile çevreye verdiğimiz rahatsızlıklar dan dolayı Özür dileriz diye. Geçmişimizin değer bilmezliğimizin kanıtı olarak yüzlerce yıldır gözümüzün önünde duruyor ..Yetkililer kim diyeceğim ama cevap almıyacağım biliyorum ?

Sigaraya zam geliyor

Alkol ve sigaraya zam üstüne zam yapılırken, bir darbede Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan gelecek. Sigaraya SGK zammı yolda… Tütün Mamullerinin Üretim ve Ticaretine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’te yapılması beklenen düzenlemeye göre, sigara satışlarından paket başına SGK payı alınacak. Sigara içenlerin içmeyenlere göre kronik rahatsızlıklara yakalanma riskinin daha yüksek olması ve bu pahalı tedavilerin SGK tarafından finanse edilmesi, yeni bir uygulamayı gündeme getiriyor.

Şadan Kalkavan Vefat Etti

Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve sonrasında yapılan bay-pass sonucunda 4 damarı değiştirilen Fenerbahçe eski yöneticisi Şadan Kalkavan tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Kendi Sesiyle Cenazesinde Helallik İstedi

"KOMŞULAR BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN" Karadon Site Camisi İmamı Fikri Karslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce kıldıkları cuma namazının ardından Hamit Küçük'le sohbet ettiğini ve Küçük'ün kendisine "artık çok yaşlandım, öleceğimi hissediyorum" dediğini söyledi. Küçük'ün öldüğünde yakınlarından kendi sesiyle helallik almak istediğini aktaran Karslı, "Bunun üzerine ben de Küçük'ün 'Komşular ben gidiyorum, hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ediyorum' sözlerini cep telefonu kamerası yardımıyla kaydettim. Küçük bu kayıttan bir hafta sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Küçük'ün cenaze namazını ben kıldırdım. Cemaate cep telefonumdan Küçük'ün söylediklerini dinleterek ve helallik istedim.