Sağlam Haberleri

Sağlam Haberleri

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Fevzi Utaş'tan taziye ziyareti

Utaş, bizleri muhabbetle karşılayan Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa SAĞLAM ve yönetimine teşekkür etti. 

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama’ Suçundan 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası İle Aranan T.K. (29) İsimli Şahıs Karamürsel'de yakalandı

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Kocaeli genelinde öğrencilere büyük jest

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için hazırladığı 27 destek noktasını hizmete başlattı

Sigara bırakılsa da vücuda zararı 20 yıl sürüyor

Gırtlağın sesin çıkmasını sağlamasının yanı sıra yemeklerin yemek borusuna kaçmasını engellemesi ve alınan havanın akciğerlere gönderilmesi gibi önemli bir görevi olduğunu aktaran Emsey Hospital

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

Jandarma aranan 20 kişiyi sandık başında yakaladı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 31 Mart 2019 pazar günü yapılan yerel seçimlerde seçim güvenliğini sağlamak için bölgesinde kuş uçurtmadı.

Karamürsel’de bir ilk kürek takımı kuruluyor!

Karamürsel’de amatör spor branş sayısını arttırmak, gençlere spor imkanı ve ilçeye, iç-dış turizme katkı sağlamak amaçlı kürek takımı kurulması için bir grup çalışmalara başladı.

Karamürsel Belediyesi köy yollarını asfaltlamaya başladı!

Karamürsel Belediyesi köy yollarını asfaltlamaya başladı. Ulaşımda sürücü ve yolcuların keyifli bir şekilde yol almasını sağlamak, kentin her köşesindeki

Gölcük’te silahlı çatışma 1 Ağır 7 Yaralı!

Son Dakika, Amiral Sağlam Caddesi'nde meydana gelen olayda 7 kişi silahla vurularak yaralandı.Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Serpil Yılmaz 2019'a sağlam adımlar ile ilerliyoruz

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

O ARAZİLER 28 MİLYON GELİR SAĞLADI

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 14 yılda Kocaeli'nde 1 baraj, 2 gölet inşa ettiklerini, 25 bin 520 dekar alanın sulanmasını sağlamaları ile çiftçilerin yıllık 28 milyon TL zirai gelir

Kocaeli Belediyesi Açıkladı Ücretsiz Ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla Ramazan Bayramı arifesi ile birlikte 4 boyunca (24, 25, 26, 27 Haziran tarihlerinde) ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Karamürsel'de Şirin Mescit açıldı

Karamürsel Dereköy Mahallesinde 2 yıldır inşaatı devam eden Şirin Mescit büyük bir katılım ve dualar ile ibadete açtıldı.

Ereğli çiçek Cami İmamı bir ilke imza attı

Karamürsel'de örnek proje. Cami imamı mahallede camiye gelerek hatim yapan ev hanımlarına çamaşır makinası hediye etti.

Karamürsel'de bir ilk bu etkinlik kaçmaz

Şenliğin Amacı: İlkokul ve okul öncesi düzeydeki çocukların, birlikte oyunlar oynamalarını sağlayarak güzel ve mutlu bir vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Zeynettin Sağlam darbe olduğunda Karamürsel'de idim dedi

Kocaeli eski emniyet müdürü Zeynettin Sağlam, darbe olduğunda Karamürsel'de idim dedi

23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için, Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nca vatandaşların festival alanına kolay ulaşım sağlamaları amacıyla ring seferleri düzenlenecek.

Bir sınır ötesi harekât da oraya!

TSK’nın sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı, ÖSO unsurları ile birlikte yürüttüğü Fırat Kalkanı harekâtı sürüyor.

Bayram'da Ulaşım 3 Gün ücretsiz

Vatandaşların dost ve akrabalarıyla bir araya gelebilmelerini sağlamak amacıyla birlikte Ramazan Bayramı boyunca 3 gün(5, 6, 7 Temmuz tarihlerinde) ücretsiz

Ödüllü Fotoğraf Yarışmasına Davetlisiniz

Karamürsel Belediyesi’nin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini geniş kitlelere ulaştırmak, ilçenin tüm güzelliklerini sanatsal bir bakış açısı oluşturarak Üniversite öğrencileri tarafından görüntülenmesini sağlamak amacıyla Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

İDEV Fuarı Açıldı - Ulaşımlar Ücretsiz

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’na vatandaşların kolay ulaşabilmesini sağlamak amacıyla Körfez ve Karamürsel’den ring servis kaldırılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü İşte Bu Köprülerle Yarışacak

Asma köprüler, dünyanın birçok yerinde genellikle araç trafiğinin geçişlerini sağlamak....

Karamürsel’de ‘Vizyon 2023’ Stratejik Belgesinin Tanıtımı Yapıldı

Karamürsel Kaymakamlığınca organize edilen Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2023 yılına Karamürsel’i tüm yönleriyle hazırlamak ve gelişimi sağlamak amacıyla hazırlanan ‘Vizyon 2023’ Stratejik Belgesinin tanıtımı programı yapıldı.

YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Karamürsel'de bugün öğlen saatlerinde bankada bir işini halletmek için Karamürsel'e gelen yürüme engelli vatandaş ben böyle rezillik görmedim merkezde 3 tur attım sonra yeni yapılan belediye binasının alt tarfındaki engelli yerine gittim fakat bir yer bulamadım en üzüldüğüm ise saygıda kalmamış . ENGELLİ PARK YERLERİ NEDEN DOLU Karamürsel'de uzun zamandır gündeme getirdiğimiz fakat hala bir çözüm bulunamayan engelli park yerleri engelli vatandaşları isyan ettirdi. ALLAH AŞKINA BİR GELİN Bu gün öğle saatlerinde gazetemizi arayan engelli bir vatandaş ALLAH aşkına bir gelin bakın fotoğrafını ben çektim gelin size onları'da göstereyim çarşı merkezinde bulunan bankaya gitmek için aracımı sahilin sonuna bıraktım diyerek serzenişte bulundu . YETKİLİLER CAYDIRICI ÇÖZÜM BULSUN Yürüme engeli olan vatandaş cezalar caydırıcı değil bu engelli park yerlerine park eden kişilerin eğer araçları oradan çekici ile kaldırılıp sağlamda bir ceza yazılırsa eminim bir daha bu yerlere park etmeyecektir diyerek çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştı.