Saha Haberleri

Saha Haberleri

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Osman Aslan Canbaba artık sahalara indi! Şimdi icraat zamanı!

Karamürsel Kaymakamlığına 2019 Yılında atanan Osman Aslan Canbaba göreve başladığı günden bu yana en çok eleştiriyi halkın içine çok fazla girmemesi ve ulaşılır olamamasından almıştı.

Karamürsel Gençlik son periyotta işi bitirdi

Karamürsel Gençlikspor, sahasında konuk ettiği Ankara Rino Seramik Porselen karşısında ilk periyotu 18-15, ilk yarıyı da 32-27 geride tamamladı.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri yine şov yaptı

Karamürselli basketbolcular Daçka’yı uzatmada yendi Türkiye Erkekler Basketbol 2.Lig’de yer alan Karamürsel Gençlikspor, 5.hafta maçında sahasında Ege Üniversitesi Daçkaspor’u konuk etti.

Halit Can savaşlara tepki göstermek için yollara düştü

Karamürsel'den ’atıyla yollara düşen gezen Türk’ lakaplı Halit Can, savaşlara dikkat çekmek için sahil kentlerine ziyaretler gerçekleştirerek, atıyla Antalya’ya kadar gideceğini söyledi.

İşte Karamürsel'in Aslanları yine sokaklarda

UltrAslan Karamürsel’in geleneksel hale getirdiği, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar bu Ramazan’da da devam ediyor.

Karamürsel'in yiğitleri başarıya doymuyor

Bölgesel Amatör Ligi Yedinci Bölge Üçüncü Grup’ta mücadele eden Karamürsel geçen hafta kendi sahasında oynadığı Gebzespor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı

Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunaparklar açılıyor

Kafe ve lokantalar açılıyor Kademeli normalleşme kararıyla birlikte kafe ve restoranlar, sabah 07.00- 21.00 masaya servis, 24.00'e kadar da paket servis şeklinde hizmet verebilecek.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

UltrAslan Karamürsel yine sahalarda yardımda

UltrAslan Karamürsel artık gelenek haline getirdiği, Ramazan Ayı münasebetiyle Karamürsel’deki ihtiyaç sahibi ailelere yine erzak yardımı yaptı  

Geçerken çok dikkatli olun! İnşaat sahası tehlike saçıyor!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi, Fatih Sultan Mehmet bulvarı postane sokağında kaldırım kenarında yıkılan bir apartmanın molozları tehlike saçıyor.

105. Caddeye 160 ağaç dikildi

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı saha ekipleri ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hızla devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

Gazoz bahane etkinlik şahane

Karamürsel’de plaj ve deniz temizliği gerçekleştirildi.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Cuma Ceylan'dan Karamürsel çıkarması

Karamürsel’de bir ilke imza atarak ilçede olmayan bir işletme açan Aysel Akkanat şimdide Profesyonel yaşam koçu oldu.

Karamürselli Merih Demiral golle tanıştı, Sassuolo galip geldi

Sassuolo, Seria A’nın 30. haftasında sahasında karşılaştığı Chievo’yu 4-0 mağlup ederken, milli Karamürselli futbolcu Merih Demiral iki gol attı.

Lider'e Selam Dur ! Karamürselspor - Bağdatspor 2-0

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nda 4.hafta müsabakalarında Karamürselspor kendi sahasında Bağdatspor'u misafir etti.

Karamürsel'in en büyük projesi durdu

Karamürsel'de 42 Milyonluk dev proje ihaleyi alan firma tarafından durduruldu. Firma işi bıraktıklarını ve tesfiye sonrası sahadan çekildiklerini duyurdu.

Tarih belli oldu! AK Parti sahaya iniyor

AK Parti’de yerel seçim kampanyası 1 Ocak’ta başlıyor. İllerdeki seçim koordinasyon merkezleri (SKM) 2019 itibariyle çalışmalarına start verecek.

Karamürsel RES’te yer değişikliği

Enerji Günlüğü - Ruzen Elektrik, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde kuracağı Karamürsel RES üretim tesisi sahasını değiştirecek.

Güreşçiler diyarı Karamürsel'de güreşler başlıyor

36. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşlerine Tüm Halkımız Davetlidir.

KARAMÜRSEL İSU’DAN ŞİKÂYETLER ÇOĞALDI

Karamürsel “İSU” uzun bir süredir özellikle saha elemanlarının umursamaz tutumlarından ötürü çok sayıda mağduriyete neden oluyor ve şikâyet alıyor.  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Karamürsel'den seslendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Karamürsel’de saha çalışmasına katıldı.

SP’li Bıyıklı'dan Karamürsel ziyareti

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala saha çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi’nin milletvekili aday adaylayı İbrahim Bıyıklı'dan Karamürsel ziyareti.

Karamürsel'de, muhteşem resim sergisi

Karamürselli ressam Elif Harmanlıklı Özdemir'in kişisel resim sergisi ziyarete açıldı.

Karamürsel'in ilk ve tek sahaf kafesi açıldı

Karamürsel'in ilk ve tek sahaf kafesi, Aysel Akkanat ve Esma Kazdal Çimen tarafından gerçekleştirilen açılış töreni ile bu gün dualar ile açıldı.