Sopa Haberleri

Sopa Haberleri

Ersin Özyılmaz idarecilere seslendi! Yönetemiyorsanız istifa edin

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin önde gelen isimlerinden Ersin Özyılmaz son zamanlarda ilçede yaşanan 2 kişinin bıçakla 2 kişinin ise sopa ile yaralandığı ve sonrasında ilçe genelinde büyük bir gerginliğe neden olan olaylar zincirine duyarsız kalmadı ve tepkisini sosyal medyadan paylaştı.

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

Çok acil kan aranıyor! Lütfen paylaşın

Kocaeli Sopalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan ve ameliyata girecek bir hasta için çok acil 0 rh+ kan aranıyor. Kan vermek isteyenlerin

Karamürsel’de İki Grup Arasında Kanlı Kavga

Karamürsel’de bıçak, sopa ve çeşitli aletlerle iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı.

Yasin Eygün VEFAT ETTİ

Karamürsel'in sevilen simalarından Yasin Eygün uzun süredir tedavi gördüğü Kocaeli Sopalı Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.

Yasin Eygün DUA BEKLİYOR

Karamürsel'in sevilen simalarından Yasin Eygün geçtiğimiz günlerde geçirdiği ani rahatsızlık neticesinde beyin damarları zarar görmüş ve Kocaeli Sopalı Devlet

Alkollü Üniversiteli Genç’e Öldüresiye Dayak

Karamürsel’de Alkollü Üniversiteli genç’e 5 kişi tarafından öldüresiye dayak.

Yaralılar var: Çamçukur Spor Taraftarına Sopalı ve Taşlı Saldırı

Gezbeye Deplasmana giden Çamçukurspor taraftarları saldırıya uğradı.Bugün ilçemiz takımlarından Çamçukurspor ile Gebze Beylikbağıspor arasında oynanan maç kavgayla son buldu. Beylikbağıspor taraftarları 1-1 berabere biten maç sonrası Karamürsel Çamçukurspor taraftar ve oyuncularını taşıyan otobüs ve araçlara taşlı saldırı gerçekleştirdi. Otobüste bulunan 3 Çamçukurlu genç taraftar yaralandı. Olay yerine gelen ambulans yaptığı müdahale sonucu yaralıları hastaneye kaldırdı.

Karamürsel'de 83 Yaşındaki adamı sopayla hastanelik yaptı

Görgü tanıklarının iddialarına göre olay bugün saat 14:00 Sularında Karamürsel merkez ışıklarda ayakkabı boyacılığı yapan Efendi Akbulut (49) kendisini zabıtaya şikayet edeceğini söyleyen İbrahim E (83) Karamürsel zabıtasının önüne geldiğinde arkadan kendisine sopa ile saldıran Akbulut, yaşlı adamı zabıtanın önünde hastanelik etti.Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaşlı adamı Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler.Kafasında ve vücudunda yaralar olan yaşlı adam tedavi altına alınırken olay yerinden kaçan Efendi Akbulut emniyet güçleri tarafından Karamürsel merkez ışıklarda yakalanarak göz altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mesut Çalık Taburcu Oldu.

Mesut Çalık, yüksek şeker yüklenmesi nedeniyle İzmit Sopalı Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Çalık’ın, aşırı şeker yüklenmesi nedeniyle sol ayağının başparmağının kesildiği belirtilirken durumunun iyi olduğunu ve taburcu olduğunu bilgisi alındı.Bizde Buber Group ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.