Talan Haberleri

Talan Haberleri

Merih Demiral tekrar baba oluyor

Merih Demiral'e müjde. İkinci bebek geliyor. Karamürsel'in dünya yıldızı Atalanta’dan Al-Ahli Club’a sezon başında transfer olan Merih Demiral, ikinci defa baba olacak.

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de son zamanlarda hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki Kayacık ve Sarıkum mahalleleri başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler çok yoğun bir şekilde çalışmasına rağmen büyük çoğunluğunun çevre il ve ilçelerden geldikleri belirlenen hırsızlar vatandaşı canından bezdirdi.

Memleketine gelen Mehri Demiral'ın evine hırsızlar girdi

Karamürsel'in eski yıldızı olan ve kariyerine İtalya'nın Atalanta takımında devam eden Türk milli oyuncu Merih Demiral'ın İtalya'daki evi hırsızlar tarafından hedef alındı.

Karamürsel halkı ormanlarını talan ettirmedi!

Karamürsel'e yapılacak taş ocağı ve orman katliamına mahkeme engeli. Bursa'ya yapılacak olan Karadere ve Kınalı Barajları'nın inşaatında kullanılmak üzere Karamürsel'de yapılacak olan taş ocağını mahkeme iptal etti.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etmeye devam ediyor!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Hırsızlar son zamanlarda Karamürsel'i talan etti!

Karamürsel'de hırsızlık olayları hızla artarken, hırsızların ilçenin ortasındaki İznikyolu ve Sarıkum başta olmak üzere, bazı mahalleleri adeta mesken edinmesi mahalle sakinlerinin tepkilerine yol açıyor.

Merih Demiral Karamürsel’e 1.8 Milyon lira kazandırdı

Türk Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Karamürsel doğumlu Merih Demiral, geçtiğimiz sezon başında Juventus’tan İtalya’nın güçlü kulüplerinden Atalanta’ya kiralanmıştı.

Karamürselli Merih Demiral baba oldu

Karamürsel'in evladı Milli futbolcu Merih Demiral baba oldu. Atalanta'da forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, eşi Heidi Lustaku ile çocuk sahibi olduklarını duyurdu.

Böyle bir şeyi başka bir yerde göremezsiniz!

D-130 Karayolu otopark gibi araç talanına uğruyor, kimse bir şey yapamıyor!

HIRSIZLAR KARAMÜRSELİ TALAN ETTİ

Karamürsel'de son zamanlarda ilçeye dadanan hırsızlar ilçe halkını canından bezdirdi.

Karamürsel'de veliler isyan etti!

Karamürsel genelinde okulların açılması ile birlikte yaşanan sorunlar velileri çileden çıkardı. Çocuklarımız hastalanır! Temizlik ve güvenlik çok yetersiz. Okulda yeterli sayıda personel yok diyen veliler yetkililere seslenerek sorunların ivedilikle çözülmesini istediler.

ALKOL İÇİP ETRAFIN İÇİNE EDİYORLAR!

Karamürsel’de geceleri park, bahçe ve sahilde alkol alıp diplerindeki çöp kutularını kullanmak yerine etrafı leş gibi yapan kişiler vatandaşı canından bezdirdi.

Karamürsel Kent Konut'ta yüzme havuzu yalan oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan Kent Konut, Karamürsel Merkez kent Konutları’nda oturan insanları yıllarca mağdur etmişti.

Defineciler Karamürsel'in göbeğinde mezardan neler çıkarttı?

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan ve çevredeki duyarlı bir vatandaşların ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, tarihi mezarlar günlerce talan edilmiş ve bir mezarın yaklaşık bir buçuk metre kazılarak içinden

Öğrencilere 100 lira eğitim desteği

İzmit Belediyesi ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına eğitim desteğinde bulunuyor.

HIRSIZLAR KARAMÜRSELİ TALAN ETTİ

Karamürsel’de son zamanlarda ilçeye dadanan hırsızlar ilçe halkını canından bezdirdi.

Seçim bitti, yeşil alanlar katledilmeye başladı!

Seçimler bitti ve sessizlik bozuldu, vatandaşın ve muhalefet partisinin tepkileri sonrası durdurulan tesis, seçimlerin bitmesi ile jet hızıyla yeşilliğin tam ortasına, sahilin en güzel yerine konduruldu.

Karamürsel'de herkes tedirgin

Karamürsel'de arka arkaya bir çok çocuk ve yetişkinin bir anda hastalanması ve bu olayın üzerinden 10 gün geçmesine rağmen kaymakamlığın hala vatandaşa bu yaşanan

Mesut Çalık, Dua Bekliyor

Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık geçirdiği böbrek rahatsızlığı hastalığından ötürü hastaneye kaldırıldı.

Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın'dan İsmail Yıldırım'a sert tepki

'Bu yapılan kamu malının talan edilmesi değil midir ? ' Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın imzasıyla Karamürsel’de 41 bin 239 kişiye posta kanalıyla göndermiş olduğu siyasi mektupların ‘Kamu malının talan edilmesi’ olduğunu belirterek sert tepki verdi

Lodos , Karamürsel'de Seraları Talan Etti

Karamürsel İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar , seraların yıkılmasına neden oldu.