Temenni Haberleri

Temenni Haberleri

Hasan Özbaş 2024 yeni yıl mesajı

2024 yılının, hepimize esenlik ve mutluluk getirmesini içtenlikle diliyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşadığımız tüm zorlukların, ülkemizin ve devletimizin üzerinden uzaklaşması en büyük temennimiz.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Karamürsel'i Salladı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; 'Türkiye için herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum' CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları, Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP Milletvekili adayı Turan Dumlu, Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve partilileri tarafından Karamürsel Kayacık Mahallesi Spor tesisleri önünde coşkuyla karşılandı. Buradan yürüyüşle vatandaşlarla sohbet eden İnce, dilek ve temennilerini dinledi.

Barbaros Tantan Kalp Krizi Geçirdi

Kocaeli Gazeteciler Derneği eski Başkanı, Anadolu Ajansı eski Kocaeli temsilcisi, gazeteci ve aynı zamanda HTKP il Başkanı Barbaros Tantan geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.. Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Tantan bugün anjiyo olacak.. Buber Group Ailesi olarak , Sevgili meslektaşımıza geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşması temennisiyle acil şifalar diliyoruz..

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Umre Ziyaretinden Döndü

Umre Ziyaretinden Dönen Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı Gölcük belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve arkadaşları Hayırlı Olsun Ziyaret inde Bulundular Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geçtiğimiz hafta Umre ziyaretini yerine getiren Belediye Başkanı İsmail Yıldırımı makamında ziyaret ederek Umre ziyaretinin hayırlara vesile olmasını temenni etti ve ”Cenab-ı Allah Umre ziyaretinizi kabul buyursun” dedi.