Torun Haberleri

Torun Haberleri

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Necmettin Öztorun vefat etti.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Başarılı emniyet müdürü Vedat İşleyen dede oldu

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen dede oldu. İlçe halkı tarafından sevilen Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ‘in ilk torunu dünya ‘ya geldi.

Karamürsel'de arsa değil vatandaşlık pazarlanıyor!

Karamürsel'de özellikle son dönemlerde yurt dışı menşehli firmaların piyasaya girmesi ilçede emlak sektörünün bir anda fırlamasına neden oldu. 

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Korkunç cinayet! Öz kardeşini uyurken öldü!

Karamürsel'de korkunç cinayet. Öz kardeşini elindeki bıçakla uyurken öldüren kardeş polise teslim oldu. Olay Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde bir aile apartmanında sabah saatlerinde gerçekleşti.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Genç yaşta arkadaşının evinde ölü bulundu!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Abdurrahman Üzmez sokak üzerinde bulunan Öztorun Apartmanın da, arkadaşı Hüseyin G. isimli vatandaşın evine giden Berk Koygun henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Fatih Erbaş Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda Turizm sektörüne giren Fatih Erbaş, şimdide uzun bir süredir

Polislerden ceza yedi, sinir krizi geçirip motosikleti yaktı

Karamürsel Belediyesi garajı önünde trafik çevirmesine takılan sürücü ehliyetsiz motosiklet sürmekten dolayı ceza yiyince kızıp motorunu yaktı.

Yıldız Entegre yeni ürünlerini Intermob'ta tanıttı

Orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Yıldız Entegre, 12 - 16 Ekim tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen '22. Intermob Mobilya Fuarı'nda ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Karamürsel'de traktör devrildi 3 kişi ölümden döndü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Karaahmetli mahallesinde kasasında odun yüklü traktörün ters yatması nedeni ile traktörde bulunan 3 kişi ölümden döndü.

Karamürsel'de Go Petrol açıldı

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açıldı.

Karamürsel'de Go Petrol açılıyor

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açılıyor.

Green O Fit Fizyoterapi ve Sağlıklı Beslenme Merkezi açıldı

Karamürsel’de sağlık sektöründe büyük bir üne sahip olan Mecit Karabulut ilçeye bir büyük hizmette daha bulundu.

Karamürsel'in sevilen siması yaşamını kaybetti

Karamürsel'de geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastaneye kaldırılan Metin Öztorun yaşamını kaybetti.

Recai Aydın bende varım dedi

Karamürsel'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterek ve ilçenin sevilen simalarından olan Recai Aydın, Karamürsel Belediye Meclis üyeliği için bende varım dedi.

KARAMÜRSEL’İN SEVİLEN SİMASI YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kamil Öztorun yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de traktörün altında kalan yaşlı adam ağır yaralandı

Karamürsel ilçesinde park ettiği traktörün hareket etmesi sonucu altında kalan yaşlı adam ağır yaralandı

Anneannesi ve 1.5 yaşındaki Torunu kayıp !

Kayıp olduğu bildirilen 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesini bulmak için arama çalışması başlatıldı.

Kaytazdere’de su kavgası kanlı bitti 1 kişi vuruldu

Yalova, Kaytazdere’de iddialara göre kuyuya atılan su motorunu çıkaran komşusu ile tartışan 1 kişi silahı ile komşusunu vurdu.

Karamürsel'de 3 kuşak aynı anda sınava girdi

Karamürsel'de üniversite sınavına giren büyük baba, oğlu ve torunu sınavda aynı anda ter döktüler.

Arabanın Motoruna Sıkışan Kedi Yavrusunu İtfaiye Kurtardı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Karamürsel'de devrilen traktörün altında kalan adam ölümden döndü

Karamürsel'de akşam geç saatlerde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaralandı.