Tuz Haberleri

Tuz Haberleri

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Altınova Tersaneler bölgesinde gemi yangını

Altınova Tersaneler Bölgesi’nde gemi yangını Yalova'nın Altınova ilçesinde faaliyet gösteren ve bir çok kaza ve ölüm olmasına rağmen yeterli önlem alınmayan tersanede bakım onarımı gerçekleştirilen gemide çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Karamürsel Sporun efsane ismi Mehmet Uzun'dan iyi haber geldi

Karamürsel Sporun efsane kalecisi ilçenin sevilen esnafı Mehmet Uzun namı diyar (Kuduz Mehmet) geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp ameliyatı sonrası sevenlerini merakta bıraktı.

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Karamürsel Belediyesi 124.435 m2 yerini ihaleye çıkarıyor

Karamürsel Belediyesi yüz yirmi dört bin dört yüz otuz beş metre kare araziyi ihaleye çıkartıyor.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı'dan sağlık personeline moral desteği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 'Şehr-i Emin olarak şehrimizdeki mücadeleyi tüm imkanlarımızı seferber ederek aralıksız yürütüyoruz.

Zehir geliyor, Valilikten açıklama yok!

İstanbul Tuzla’da dün meydana gelen yangında havaya salınan kimyasallar, Eskişehir’e kadar ulaştı. Kocaeli için uzmanlardan uyarılar gelirken Kocaeli Valiliği’nden henüz bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.

Lokantalarda Tuz ve Şeker Kullanımına Kısıtlama Geliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Lokantacı ve pastacılarla imzalayacağımız protokolle her yıl besinlerdeki tuz kullanımı yüzde 4, şeker kullanımı ise yüzde 5 azaltılacak" dedi.

Hafta sonu TEM Otoyolu kapalı!

TEM Otoyolu Tuzla Orhanlı Kavşağı-Şekerpınar Kavşağı arası köprü imalatı çalışmaları nedeniyle yarın saat 22.00'den pazar günü 12.00'ye kadar Ankara istikametine gidiş kapatılacak.

Sakarya Hendek'ten şehidimiz var!

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonda PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ömer Özdemir

8720 SMS Numarasından Gelen SMS – Mesaj Kimden Geliyor?

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok. Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağıdır

İstanbul'da Tüm Vapur Seferleri İptal

İstanbul'da Boğaz'daki yoğun sis nedeniyle Şehir Hatları'nın tüm vapur seferleri iptal oldu. İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) seferlerinde ise iptal bulunmadığı öğrenildi.

Acı haberi Başbakan Yıldırım verdi. Afrin'de 3 şehidimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerin şehit olduğunu söyledi. Bitlis'te de teröristlerin tuzakladığı el yapımı

Sema Efe babasıın hayatıı beyaz perdeye taşıyor

Otuz yıl önce hayata veda eden Karamürselli meşhur Efe Kazım’ın yaşantısı kızı sinemacı-yazar Sema Efe tarafından bir ortak yapım projesi ile hayata geçirilecek.

Askerlerimize bombalı tuzak 17 Askerimiz

Hakkari 'nin Yüksekova ilçesi Esendere beldesi Ovaiçi köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin patlayıcı infilak ettirmesi sonucunda

İstanbul'da gencecik Polis memurumuzu şehit ettiler

Gencecik bir Polis Memurumuzu şehit ettiler.Tuzla'da silahla vurularak ağır yaralan polis memuru Battal Yıldız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon'da El Yapımı Bombalı Saldırı: 2 asker yaralı

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin teröristlere yönelik arama tarama çalışmaları sırasında pet şişeye tuzaklanan EYP'nin infilak etmesi sonucu 2 asker yaralandı

Bingölde Hain Saldırı 1 Şehit

Bingöl'ün Genç İlçesi Yeniyazı Köyü kırsalında askeri aracın geçişi esnasında teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir uzman çavuş şehit oldu.

Haberler korkutucu! Facebook ve Instagram kullanıyorsanız...

Son dakika! Son yıllarca büyük hız kazanan sosyal medya reklamları bazen tuzak olabiliyor. Facebook, Instagram ve Twitter'da dolandırılmayın...

Ağrı'daki terör saldırısında bir asker şehit oldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan asker, Van'da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

İstanbul'da büyük operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şile, Tuzla, Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 12.00'da 'Kurtkapanı 1' adlı denetime başladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda İstanbul'a girişlerde kontrol noktaları kuruldu. 

Karamürsel'de bu yollara DİKKAT bir çok araç mahsur kaldı

Karamürsel'de ani bastıran kar yüzünden özellikle Oluklu ve Yalakdere arasında bir çok araç mahsur kaldı. Gazetemize ulaşan bir çok kişi yolda mahsur kaldıklarını tuzlama ve küreme araçlarının gelmediğini

Kocasakal, Rejim değişikliği yapılmak isteniyor

İstanbul Barosu Eski Başkanı Ümit Kocasakal, Karamürsel'e gelerek “Başkanlık ve Referandum tuzağındaki Türkiye” konulu konferansa katıldı.

ŞEHİT ATEŞİ KOCAELİ’YE DÜŞTÜ

Kocaeli Bir şehit haberiyle daha sarsıldı. Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu

Radar cezası yiyenlere Müjdeli haber

Tuzak radar uygulamasının yeniden düzenlenmesi ile birlikte binlerce mağdur vatandaşın en çok merak ettiği konu, eski cezaların ödenip ödenmeyeceği...

Gölcük'teki Firari amiral yakalandı

FETÇ'cü eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı​ Tümamiral​ Hayrettin İmren, Yunanistan'a kaçış hazırlığı yaparken İstanbul Tuzla'da yakalandı.

Şırnak'ta Bombalı Saldırı 2 Şehit

Şırnak Uludere'de askeri aracın geçişi sırasında PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit oldu