Uçtu Haberleri

Uçtu Haberleri

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Araçları ile şarampole uçan iki kişi yaralandı

Karamürsel ilçesinde gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil şarampole uçması sonucu 2 kişi yaralandı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Önce beş takla attı sonra tarlaya uçtu

Karamürsel Kent konut girişinde meydana gelen trafik kazasında ortalık karıştı. Meydana gelen trafik kazasında görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı süratle seyreden A. D.

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Araç uçurumdan uçtu yaralılar mahsur kaldı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından (Cinci Metin) Metin Turan (45) ve yine araçta bulunan Tuncay Serttürk (44) 35 FUK 36 Plakalı araçları ile Karapınar mahallesinde seyir halindeyken

Kontrolden çıkan araç evin bahçesine uçtu

Kayganlaşan yol nedeni ile kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan bir evin bahçesine düştü. Kayacık mahallesi 204. Cadde üzeri D 595 yolu üzerinde seyir halinde olan,

MICIR YÜKLÜ KAMYON EVİN BAHÇESİNE UÇTU !

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Mıcır yüklü bir kamyon evin bahçesine uçtu. Araçta sıkışan araç sürücüsü

Polisten kaçarken belediye binasına uçtu

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen olayda alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı öğrenilen sürücü polisten kaçarken Karamürsel Belediye binasının içine araçla daldı.

Yeni mezarlık altında takla atan araçta 2 kişi yaralandı

Karamürsel yeni mezarlık altında takla atan araçta 2 kişi yaralandı. Yaralılar itfaiye yardımı ile çıkarıldı.

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Karamürsel’de feci kaza kamyon virajı alamayıp uçtu

Karamürsel’de dere yatağına uçan kamyonun şoförü uzun bir mücadele ardından güçlükle kurtarıldı.

Karamürsel Çarşıda Trafik Kazası

Karamürsel'de bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kateryanın otoparkına uçtu.

Karamürsel plakalı araç evin çatısına uçtu

Karamürsel plakalı araç sürücüsünün kontrolünü kaybetmasi sonucu yolun altında bulunan evin çatısına girdikten sonra dere yatağına uçtu. 

Karamürsel'de lüks jip sitenin bahçesine uçtu

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Ali Rıza Aslanalp Cd. üzerinde seyir halinde olan lüks jip sürücüsü bayan henüz bilinmeyen bir neden ile direksiyon hakimiyetini kaybederek özel bir sitenin bahçesine uçtu.

Freni Boşalan Otomobil Bahçe Duvarına Çarparak Durabildi

Edinilen bilgiye göre, 4. Temmuz mahallesi sarıkum kocagül Sokak’ta yokuşa park edilen Ekrem Şimşek (45) isimli sürücüye ait 34 HL 9005 plakalı hafif ticari araç

İşte İstanbuldaki Şiddetli Yağışın Bilançosu

İstanbul'da fırtına nedeniyle 228 ağaç devrilirken, 88 çatı uçtu.

Freni Patlayan Midibüs Bahçeye Uçtu: 9 Yaralı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde freni patlayan yolcu midibüsü bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada 9 kişi yaralandı

Dolar Bu Sabah Tarihi Zirveyi Gördü

Dolar/TL, resmi tatil nedeniyle yarım gün açık olan piyasalarda bu sabah 3.1154'e kadar yükselerek yeni tarihi zirveyi gördü.

Dolardan tarihi zirve!

Başkanlık tartışmalarının etkisiyle tırmanışı hız kazanan dolar, 3.1107 lira ile yeni tarihi zirveye tırmandı. Dolardaki tırmanışa bağlı parite etkisiyle euro

VALİ UYARDI ''İTİBAR ETMEYİN''

Kocaeli'de Cengiz Topel'de silah seslerinin duyulduğu ve Helikopter ve uçakların uçtuğu iddialarına itibar etmeyin gerçek değildir !

Darbenin Değil Demokrasinin Yanında Duracağız

Sandıktan çıkmış bir iktidarı, sandık dışında bir yolla devirmek anayasal suçtur. Bu nedenle "Darbeye Hayır!" diyoruz.

Karamürsel'de Servis Aracı Uçtu 2 Kişi Yaralandı

Sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden servis şoförü aracı yoldan çıkartarak takla attırdı.

Karamürsel'de Dereye uçan araçta üç kişi yaralandı

Karamürsel'de korkutan kaza üç yaralı

Karamürsel'de üzerine çatı uçan bir kişi ağır yaralandı

Lodos, yaptığı çatıyı kafasına düşürdü! Karamürsel’i etkisi altına alan lodos korkuttu. Kendine ait ağırın çatısını yapan Mehmet Ç.’nin kafasına çatı uçtu. Karamürsel Akpınar Mahallesinde ağırın çatısını onaran Mehmet Ç.’nin (66) kafasına aniden çıkan rüzgarın etkisiyle çatı uçtu. Çevredekilerin yardımıyla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Ç. buradan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi. Mehmet Ç.’nin hayati tehlikesi olmadığı belirtilirken Mehmet Ç., bir süre müşahede altında bekletilmek üzere hastaneye yatırıldı.

TEPEKÖY'DE BİR ARAÇ UÇURUMDAN UÇTU

Gölet işçileri bahçeye uçtu, 3 yaralı Karamürsel Tepeköy Mahallesindeki gölette çalışan işçileri taşıyan araç yaklaşık 10 metre uçuruma uçtu. 3 kişi yaralandı Edinilen bilgiye Karamürsel Tepeköy Mahallesinde M. Y.’nin (32) kullandığı 41 NU 252 plakalı araç virajı alamayarak yaklaşık 10 metrelik uçurumdan bahçeye uçtu. Yaşanan kazada Tepeköy Sulama Gölet’inde çalışan ve araçta bulunan araç sürücüsü M. Y. (32), M. E. Y. (32) ve E. Ö. (30) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.

Karamürsel'de kontrolden çıkan otomobil kırmızı ışıkta duran aracın üzerine uçtu

3 aracın karıştığı kaza korkuttu Karamürsel İlçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazası korkuttu. Kazada hiç kimse yaralanmadı Karamürsel D-130 Karayolu 4 Temmuz Mahallesi Kız Meslek Trafik Işıklarında 3 aracın karıştığı trafik kazasında hiç kimseye yaralanmadı.Alınan bilgiye göre Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Kocabaş (65) yönetimindeki özel araç ilk önce Göksal Bodur’un (44) kullandığı TIR’a daha sonra ilk önce trafik ışıklarına ışıklı daha sonra kavşakta beklemekte bulunan İsmail Çınar’ın (53) kullandığı araca çarparak üstüne çıktı. Kazada yaralanan olmazken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Kafasına Çatı Düşen Ersin Baş Beyin Ameliyatına Alındı

Önceki gece Akşam saat 21:30 da ilçemizi'de etkisi altına alan kasırgada Kayacık Mah. Amiral Cad. Yeni Baydar apartmanının çatısı uçtu . Bu esnada Arkadaşı Ahmet.E ( 39 ) ile evine gitmek için yoldan geçen Ersin Baş (42) yolun kenarında araba beklediklerini bu esnada çok büyük bir ses duyan Ahmet. E. kendisini yolun kenarında park halindeki bir aracın altına attığını çok büyük bir sesle yola

Yeni yapılan öğretmen evinin çatısı uçtu

Yeni yapılan öğretmen evinin çatısı uçtu Fırtınanın etkisiyle Karamürsel sahiline yeni yapılan ve daha açılmayan öğretmen evinin çatısı uçtu. Uçan çatı bir çok araca zarar verirken yaklaşık 300 metre uzaktaki eve de zarar verdi.