Yahya Coşkun Haberleri

Yahya Coşkun Haberleri

Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli görev daha

AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli bir görev daha verildi.

Yahya Coşkun Millet vekili olmazsa; Belediye başkanı olur mu?

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalardan olan Yahya Coşkun için halk Millet Vekili olmasın; Belediye başkanı olsun diyor.

Karamürselli Yahya Coşkun aday oluyor

7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olan Yahya Coşkun 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi tekrar aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi

Yahya Coşkun Aday Olmayacak

Karamürsel'li Yahya Coşkun, 7 Haziran genel seçimlerinde AKP’den aday adayı olmuş ve 11. sıradan aday gösterilmişti. Coşkun, açıklama yaparak erken seçimde aday adaylığı için başvuru yapmayacağını belirtti. Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İstifa etmedim; dolayısıyla aday adayı olmayacağım ama AKP'nin muzafferiyeti için yine var gücümle çalışacağım… Biz, aday olduğumuz için değil inandığımız için çalışırız. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve tüm kadrolarıyla AK Parti, mazlum coğrafyamızın umut kaynaklarıdır.”

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun Ziyaretlere Başladı

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Yahya Coşkun , ziyaretlerine Karamürsel'de devam ediyor. Karamürsel'e adeta çıkarma yapan Coşkun, Karamürsel ilçesi hakkında bir çok konuda istişarelerde bulundu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri çok önemsediklerini dile getiren Coşkun,'' bu süreçte sıkılmadık el, gitmedik kapı, girilmedik gönül, bırakmayacağız ''dedi.

KARAMÜRSELLİ GAZİ COŞKUN AKP'DEN ADAY

Karamürselden Mavi Marmaraya Katılarak burada gazi olan Yahya Coşkun da AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Başvuru formunu il başkanı yardımcısı Abdullah Eryarsoy'a teslim eden Coşkun, “Zalimlere one munite demek için vekil adayı oldum” dedi.