Yakın Haberleri

Yakın Haberleri

Kanyon bir anda alev topuna döndü

Karamürsel Amerikan mahallesinde korku dolu anlar. Olay gece Kayacık mahallesi İnönü caddesi, Zevkin Cafe yakınlarında meydana geldi. 22 AOB 498 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle sahil yolunun ortasında bir anda alev topuna döndü.

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Karamürsel'e sağlık müdürü atandı

Karamürsel'de uzun bir süredir boş olan ilçe sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Musa Çallı'nın yakın bir zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Karamürsel'den Umuttepeye giden otobüs kaza yaptı

Karamürsel - Umuttepe arası sefer yapan ve her gün yüzlerce vatandaşımızı taşıyan 750 numaralı Ulaşım Park'a ait belediye otobüsü, Orduevi mevki yakınlarında kaza yaptı. İşte detaylar...

TERSANEYE SÜRÜKLENEN İKİ KURU YÜK GEMİSİ TERSANENİN İSKELESİNE ÇARPTI!  

Alınan bilgiye göre, Altınova Tersaneler Bölgesi’ne bakım onarım için geldiği öğrenilen bir kuru yük gemisi, tersanelere yakın bir bölgede demir attı.

Karamürsel Ak Parti'de 7 aday adayı hazırlanıyor!

Yakın bir zaman içerisinde aday, adayları netleştikten sonra Karamürsel Ak Parti'de hummalı bir seçim süreci geçmesi bekleniliyor.

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Seddar Yavuz Karamürsel'den üzerinden elini çekmiyor

İlimize yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Seddar Yavuz bugün tüm gününü DSİ tarafından Karamürsel ilçemizde gerçekleştirilen proje ve yatırımlara ayırıp, yetkililerden bilgiler alarak yerinde incelemeler yaptı

Yola atlayan yaya ölüme davetiye çıkardı

Karamürsel D 130 Karayolu polis noktası yakınında adeta intihar edercesine yola atlayan ve otomobilin çarptığı Çetin Açet hayatını kaybetti.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Karamürsel'de korkutan orman yangını

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların evlerine yakın bir konumda çıkan yangın panik yaratırken

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın en yakın çalışma arkadaşlarından Şeref Çiloğlu kalp krizi geçirdi.

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Merih Demiral yine gönülleri fet etti

Karamürsel'in evladı Merih Demiral yine yürekleri fet etti. Ülkemizin kara bir güne uyandığı bir çok ilimizin yerle bir olduğu yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olan deprem nedeni ile bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği ve yine bir çok vatandaşın yaşam mücadelesini yakından takip eden Merih Demiral ülkemizin en büyük iyilik harekatı olan "AHBAB" yöneticisi Haluk Levent'i arayarak bir milyon TL yardımda bulundu.

Karamürsel'de iki milyon dolara ev satılıyor!

Karamürsel'de her geçen gün menkul ve gayrimenkul fiyatları hızla artmaya devam ederken sahibinden isimli internet sitesinde iki milyon dolara yakın bir fiyatla satışa sunulan ev sonrası menkul ve gayrimenkul çıtası daha nerelere kadar çıkacak sorusunu beraberinde getirdi.

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Avukat mesaj atıp tehdit etmez, akrabanızı arayamaz

Son günlerde bir çok kişiye aynı mesaj ve arama geliyor. Hatta hızını alamayan şarlatanlar evinize çilingir ile geleceklerini, yakınlarınızı arayıp sizin borcunuz olduğunu söyleyeceklerini arayarak binlerce insanı tehdit ediyorlar.

Karamürsel'de bir kişi evde ölü bulundu!

Karamürsel'de kendisinden bir süredir haber alınamayan Ahmet G. isimli şahısın evinin kapısını kırarak içeri giren yakınları olay yerine hemen 112 Acil servis ve polis ekiplerini çağırdılar.

Ambulans şoförünü bıçaklayıp dakikalarca dövdüler!

Sonunda buda oldu! Karamürsel’de akıllara durgunluk veren olay. Hasta yakınları, "Uzağa park ettin" diyerek ambulans şoförüne feci şekilde saldırdı!

Milli Eğitim Bakanı Özer'den son dakika açıklamalar

Milli Eğitim Bakanı Özer, merak edilen soruları yanıtladı. Özer, şu ana kadar 200'e yakın okulda ikili eğitime geçildiğini açıkladı. Özer, sınıflarda karantina süresi için Sağlık Bakanı'na sundukları öneriyi de anlattı.

Karamürsel'de korkunç olay! Küçük çocuk kendini silahla vurdu!

Karamürsel'de iftar saatine yakın, Karapınar Mahallesi'nde oturan 14 yaşındaki A.D, babasına ait kuru sıkı tabancayla oynarken kazara tetiğe basması sonucu silah ateş aldı.

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.