Yardımcılığı Haberleri

Yardımcılığı Haberleri

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Hürriyetçi Eğitim Sen’de Görev Değişimi

Yaklaşık bir yıl kadar önce İlçe Temsilciliğini kuran Hürriyetçi Eğitim Sendikası’nda İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz ;  Karamürsel İlçe Temsilciliği görevine getirildi. Önceki İlçe Temsilcisi Serpil Acar Yıldırım ise Önder Kaymaz’dan boşalan İl Başkan Yardımcılığı görevine

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Karamürsel’de mazluma sahip çıkan birileri var!

Karamürsel’de yerel seçimlerde büyük bir oy alarak kıl payı seçimi kaybeden ve seçim sonrası biran olsun ilçe halkını yalnız bırakmayan, şuan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkan yardımcılığı görevini yapan Ahmet Çalık, memleketini ve halkını hiç yalnız bırakmıyor.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

Kocaeli geneline 703 okul yöneticisi tayin oldu

Müdür ve Müdür Yardımcılığı görevlendirmeleri yönetmeliği kapsamında ilimizde atamalar gerçekleşti. Şu an 703 olay sayının artabileceği ön görülüyor.

Karamürsel AK Parti'nin başarılı ismi Bülent Bilgiç'e yeni görev

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Bülent Bilgiç, AK Parti gençlik kollarında ürettiği bir birinden güzel projeler ile bir çok başarıya imza atmıştı.

Komiser operasyonu: 101 kişi için gözaltı kararı var

Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 2011 yılı Polislikten Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavı’na ilişkin yapılan Ankara merkezli soruşturma kapsamında, 101 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.