Yayın Akışı Haberleri

Yayın Akışı Haberleri

Büyük Karamürsel TV, Klas Medya TV olarak isim değiştirdi

Karamürsel'de geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve beğeni toplayan Büyük Karamürsel TV, isim değişikliğine giderek artık Klas Medya TV olarak yayın hayatına devam edeceğini duyurdu. İşte firma yetkilileri tarafından yapılan açıklama:

Ceylin cinayetinin detayları ortaya çıkıyor 

Müge Anlı 13 Haziran 2017 Salı günü ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor ve Minik Ceylin'in ölümüyle iligli detaylar ortaya çıkarılıyor.

"Bir aylık elektrik faturası bedavaya gelebilir"

Aylık elektrik faturası 82 lira ve üzerindeki kullanıcılara tedarikçilerini seçme hakkı getirilmesinin ardından birbiri ardına indirim mesajı ve maili gönderilen tüketicilere,

Radyocular Karamürsel'de Buluştu

Karamürsel’de 1993 yılında kurulan ve kesintisiz yayın hayatına devam eden Radyo Karamürsel, Kocaeli ve Sakarya genelinde yayın yapan radyocuları İftar programında ağırladı. Karamürsel Öğretmenevi Restoranında gerçekleştirilen iftar programında ev sahipliği yapan Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer, Genel Yayın Müdürü Recep Özgüneş ile birlikte misafirleri kapıda karşıladı. Radyo Karamürsel Yönetim Kurulu Başkanı Özen Özer iftar programında yaptığı konuşmada Karamürsel’in ilk ve tek radyosuna sahip olduklarını belirterek “Hereke, İzmit, Yalova ve Karamürsel’in tamamında yayın yapıyoruz. Yayın akışımızın % 70’ini Türkçe Pop müzik oluşturmaktadır. Ayrıca günlük yerel ve ulusal haber programı ve canlı yayın programlarımız bulunmaktadır” dedi.