Zil Haberleri

Zil Haberleri

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

ABD ve İngiliz savaş uçakları Yemen'e saldırısı düzenledi

ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'de birkaç kentte bazı noktalara yönelik hava saldırısı düzenlediği bildirildi. Yemen'deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ABD ve İngiliz savaş uçakları gece saatlerinde Yemen'in Sana, Hudeyde ve Taiz kentlerinde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi.

Son dakika öğrenciler son hafta ders yapmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) 2023-2024 eğitim öğretim yılı için aldığı yeni karar, öğrenci ve velileri yakından ilgilendiriyor.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Yoldan karşıya geçerken feci şekilde hayatını kaybetti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

FIRSATÇILARA GÜN DOĞDU

​Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki 11 ili etkileyen depremlerin ardından, o bölgelerde yaşayanlar farklı illere göç etti. Göç eden depremzedelerden bazıları hayır severler tarafından kiralanan evlerde yaşamlarını sürdürmeye başladı. Bunu fırsatçılığa çeviren bazı emlakçılar ve ev sahipleri ise asrın felaketini fırsata çevirmeyi kaçırmadı ve evleri yüzde 30 ila 40 arasında fiyat artışıyla depremzedelere kiralamaya başladı.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Yoldan karşıya geçen vatandaş ezildi !

Karamürsel'de korku dolu anlar. Olay Karamürsel  D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel İstikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan panelvanın çarptığı yaya hastaneye kaldırıldı.

Kızılay Haftası Karamürsel'de kutlandı

Karamürsel Atatürk Ortaokulu ve Karamürsel Kızılay Şubesi tarafından düzenlenen Kızılay Haftası programı, Atatürk Ortaokulu Konferans Salonu’nda kutlandı    

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

Araç sürücüsü hayatını kaybett!

Karamürsel Plakalı araç İzmit'te yolcu almak için durağa yanaşan özel halk otobüsüne arkadan çarptı. Kağıt gibi ezilen otomobilde sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken durakta bekleyen iki kişide yaralandı.

Turgut Taşçı ve yiğitleri destan yazmaya devam ediyor

Turgut Taşçı diye yazılır; Adam diye okunur. Onca zorluğa, sıkıntıya, yokluğa, engellemeye dayandı ve bu gün değil Karamürsel genelinde Ülke genelinde adını altın harflerle yüreklere kazımayı başardı.

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Tüpraşta büyük patlama, yaralılar arasında Karamürsellide var

Yaralılardan birinin Karamürsel Tepeköy Mahallesi'nde ikamet eden Coşkun Kızıltaş olduğu bilgisine ulaştık. Coşkun Kızıltaş'ın Derince araştırma hastanesinde tedavi altında olduğunu ve hayati tehlikesini de olmadığı bilgisine ulaşıldı.

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

Karamürsel'lde ilk ders zili öğrencilerin okul ve arkadaş özlemini dindirdi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yüz yüze eğitim kararı ile birlikte Karamürsel'de öğrenciler için ilk ders zili çaldı.

Güreşçiler diyarı Karamürsel bu hale kadar düştü!

Bir zamanlar güreşçiler diyarı olarak adını tarihe yazdıran, Karamürsel'in güreşçilerine ilçede, Karamürsel Belediyesi sahip çıkılmadığı için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyorlar.

39 yaşındaki işçi tonlarca ağırlıktaki makinenin altında can verdi

Howon Fabrikası’nda işçi olarak çalışan 35 yaşındaki, Adem Bozkurt tonlarca ağırlıktaki pres makinesinin altında ezilerek feci şekilde can verdi.   

Tahir Büyükakın Karamürsel için sözünü tuttu!

Karamürsel halkını ve esnafını yıllardır rezil rüsva eden, yapımı bir türlü tamamlanamayan dalçık projesi sonunda bitti. Müjdeyi Tahir Büyükakın resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

25 yaşındaki Ufuk Kızılırmak aracında yanarak öldü!

Kayacık Mahallesi Kalıcı Konutlarda evinin önünde park halindeki 41 KL 262 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen

25 yaşındaki genç araç içerisinde yanarak öldü!

Ekipler, araç içinde bir erkek cesedi olduğunu tespit etti.Ufuk Kızılırmak'a (25) ait olduğu belirlenen ceset

İŞTE REZİLLİĞİN DAHA REZİL AÇIKLAMASI!

Karamürsel’de dün gündeme getirilen ve büyük bir ses getiren mahalle içerisine dökülen moloz ve asfaltlar ile alakalı olarak vatandaşın çektiği çileye daha rezil bir açıklama ile karşılık verildi.