Polis

Polis Haberleri

Çocuk Şube Müdürlüğü Karamürsel'de “Güvenli Okul Uygulaması” yaptı

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan “Güvenli Okul Uygulaması”, Karamürsel’de gerçekleştirildi.

İki araca çarptı takla attı

Karamürsel'de trafik kazası. 2 araca çarpan sürücü takla attı.

Karamürsel'de inşaat ihalesi

Karamürsel'de inşaat ihalesi bu ihale kaçmaz.

Karamürsel'de 1 haftada 3 motosikleti çaldılar!

Karamürsel'in 3 farklı mahallesinde hırsızlar, gidon kilitlerini kırdıktan sonra demir kesme makasıyla da zincirlerini kestikleri motosikleti çalarak göz göre, göre kayıplara karıştılar.

Korkunç katliam sonrası tutuklu sayısı 2 oldu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı, vatandaşı kendisine küfür ettiği için öldürdü

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

Korkunç olayı apartman sakinleri fark etti! Yakalandılar

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, uyuşturucu hap kullandığı iddia edilen Kenan Tunç (47) yaşamını yitirirken, arkadaşları cesedini evden çıkarırken yakalandı.

Küçük kıza tecavüz olayında 5 tutuklama daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G. (16) adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine 7 kişi daha gözaltına alındı.

Karamürsel'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

Karamürsel genelinde 25 polisin katılımıyla okul önlerinde ve çevrelerinde asayiş uygulaması yapıldı.

Küçük çocuğa tecavüz olayında 11 kişi tutuklandı

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslardan 11'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tecavüz sanıkları adliyeye sevk edilirken ortalık karıştı (Canlı Yayın

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslara vatandaşlar tepki göstermek amacıyla adliye önünde toplandı.

Küçük kıza tecavüz olayında sanıklar Karamürsel Adliyesine getirildi

Karamürsel'de geçtiğimiz gün ortaya çıkan 16 yaşındaki küçük R.G isimli kıza tecavüz ettikleri iddia edilen çok sayıda kişi Karamürsel Adliyesi'ne getirildi.

Polis yarın yaya nöbeti tutacak

Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.

Karamürsel'de çok sayıda kişi gözaltına alındı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan iğrenç olayda 16 yaşındaki R.G. isimli küçük kıza uyuşturucu içirip ardından tecavüz eden kişiler hakkında başlatılan

Küçük kıza tecavüz ettiği iddia edilen bir çok kişi gözaltına alındı

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda 16 yaşındaki R.G isimli küçük kıza uyuşturucu ve alkol içiren bir çok kişi defalarca tecavüz

KÜÇÜK KIZA UYUŞTURUCU İÇİRİP DEFALARCA TECAVÜZ ETTİLER

Karamürsel’de yaşanan olayda 16 yaşındaki R.G isimli küçük kıza uyuşturucu içirip defalarca tecavüz ettikleri iddia edildi.

KARAMÜRSEL'DE FUHUŞ ALDI BAŞINI GİTTİ

Karamürsel'de polis uzun süredir ahlak operasyonu yapmıyor. Bu sebeple ilçede fuhuş aldı başını gidiyor. Özellikle sosyal medya siteleri üzerinden pek çok escort pazarlık yapıyor, “mutlu son” ile masaj yaptığını ve hatta fiyat tarifesini bile yayınlıyor.

Kocaeli'nin ilk ve tek çalışan kadın gazisi Serap Keleş

Kocaeli’nin ilk ve tek çalışan kadın Gazi Serap Keleş, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un misafiri oldu.

BİSİKLETLİ GENÇ KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI 1 YARALI

Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü karşı şeritten gelen aracın ön kısmına çarparak yaralandı.

Toplam 1156 haber.