Polis

Polis Haberleri

Aracı bırakıp yalın ayak kaçan araç sürücüsü teslim oldu

Karamürsel'de polisin dur ihtarına uymayan 34 SM 0487 Plakalı araç sürücüsü Mahmut Fırat K. (28) ve araç içerisinde bulunan 2 şahıs

Karamürsel'de sıcak saatler, polis her yerde arıyor

Karamürsel'de polisin dur ihtarına uymayan 34 SM 0487 Plakalı araç sürücüsü ve içerisinde bulunan 3 şahıs Karamürsel'i bir birine katıp polisin elinden kaçtı.

Yolcu otobüsü otomobili biçti 2 yaralı

Dinçer E. idaresindeki 41 EF 682 plakalı yolcu otobüsü, Halıdere mevkiinde akaryakıt istasyonundan yakıt alarak yola çıkmak isteyen İbrahim Zarga idaresindeki 41 E 4339 plakalı otomobile çarptı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti.

Karamürsel'de korkunç ölüm

Karamürsel ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de yaşlı adama araç çarptı

Karamürsel'de öğle saatlerinde şehir merkezinde karşıdan, karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama araç çarptı. Kazada yaralanan yaşlı adamın durumu ciddiyetini sürdürüyor.

Balkon biranda çöktü bir kişi yaralandı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 2 katlı bir evin balkonunda meydana gelen çökme sonrasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Vatandaşları telefonla dolandıran kişiler tekrar aramızda

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bilgilerine ulaştıkları kişinin banka hesabını ele geçirerek 115 bin lirasını aldığı iddia edilen 2 şüpheli serbest bırakıldı.

Defineciler Karamürsel'in göbeğinde mezardan neler çıkarttı?

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan ve çevredeki duyarlı bir vatandaşların ihbarı üzerine ortaya çıkan olayda, tarihi mezarlar günlerce talan edilmiş ve bir mezarın yaklaşık bir buçuk metre kazılarak içinden

Allah belanı versin! Pis sapık sonunda yakalandı

Üvey babasının yaptığı cinsel istismarı rehber öğretmen ortaya çıkardı. Soruşturmada zanlı A.A.S.'nin üvey kızının yanı sıra iki yeğenine de cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

SOSYALMEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI VE HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde Aydın Bellisoy (52) isimli vatandaş gece evinde otururken iddialara göre kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetti.

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Değirmendere'de yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Ali O. (61) isimli vatandaş, Karamürsel istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

KARAMÜRSEL EMNİYETTEN UYUŞTURUCU OPERAYONU

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde düzenlenen operasyonda 41 adet uyuşturucu hap ile ele geçirildi.

HALIDERE'DE İŞ ADAMINI KİM ÖLDÜRDÜ?

Halıdere Yeni Mahallede meydana gelen olayda birlikte alkol aldığı iddia edilen arkadaşı tarafından lüks villada sırtından tabanca ile vurulan kişi olay yerinde yaşamını kaybetti

KÜÇÜK KIZINA VE EŞİNE İĞRENÇ ŞEYLER YAPAN SAPIĞA CEZA YAĞDI!

Kocaeli'de 26 yıl şiddet uyguladığı karısını swinger'a (eş değiştirme) zorladığı ve kızı M.U.'ya (12) cinsel istismarda bulunduğu

Kaza yapan araçta sıkışan sürücü ölümden döndü!

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında beton bariyerleri aşarak ters şeride giren araç sürücüsü sıkıçtığı araçtan güçlükle çıkartıldı.

ZİNCİRLEME KAZA 2 YARALI

Karamürsel’de 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

Karamürsel Altınkemer plajında boğulma tehlikesi

Karamürsel Altınkemer Plajı'nda denize giren "Paşa" isimli köpek çok fazla açıldığını gören sahibi köpeğini kurtarmak için denize atladı. Köpekle birlikte denizin ortasında mahsurkalan Muhammed ve köpeği Paşa herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Karamürsel, Gölcük ve Başiskele için Narkotik büro kuruluyor

İl Emniyet Müdürlüğü, Kaşkaldere de bulunan NArkotik Şube'nin dışında, Gölcük, Başiskele ve Karamürsel de denetim ve uygulama yapacak yeni bir NArkotik Büroyu Gölcük'te kuracak.

Karamürsel'de hayvanlar göz göre, göre öldü!

Barakada çıkan yangında mahsur kalan köpek göz göre, göre öldü! Karamürsel’de, ormanlık alandaki barakada çıkan yangında içeride mahsur kalan köpek öldü.

Toplam 1156 haber.