Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

CHP: Kurultay için yeterli imza toplanamadığı açıklandı

CHP yönetiminden yapılan açıklamada, olağanüstü kurultay için yeterli imza toplanmadığı açıklaması yapıldı.

Kılıçdaroğlu aday olmayacak!

CHP'de 'olağanüstü kurultay' için imzalar toplanmaya devam ederken, imza sayısının iki günde 466'ya ulaştığı belirtildi. Genel Başkanlık tartışmalarının iyiden iyiye alevlendi

Emre Kahraman yine bir ilke imza attı

AK Parti İl Gençlik Kolları Emre Kahraman yine bir ilke imza atarak ismini yine bütün Tütkiye'ye duyurmayı başardı.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Karamürsel İYİ Parti'de istifa depremi

Karamürsel İYİ Parti'nin başarılı ilçe başkanı Mehmet Baş resmen istifasını verdi. Mehmet Baş'ın istifasının kabul edilmesinden sonra çok sayıda yöneticinin istifasını vermeye hazırlandığı iddia edildi.

Kocaeli AK Parti'nin as kadrosu liderlerini yalnız bırakmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz

Fatma Kaplan Hürriyet Tekrar seçildi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak “Onurlu bir görev ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

İsmail Yıldırım'ın Seda Sayan hakkındaki sözlerine yayın yasağı

Seda Sayan, söz konusu açıklamayla ilgili yapılan haberlere yayın yasağı getirtti.

Partisinden istifa edip bir kaç saat sonra AK Partiye geçti

Karamürsel'de dün çok ilginç bir olay yaşandı. Karamürsel Saadet partisi meclis üyesi olan

Kesilen ağaçların sahibi açıklama yaptı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde çok sayıda duyarlı vatandaşın tepkileri ile gündeme gelen ve bir çok kesim tarafından tepki alan ağaç kesimi ile alakalı konuşan arsa sahibi. İşin doğrusunu şu şekilde anlattı.

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Karamürsel'de binlerce Ak Partili zaferi sokaklarda kutladı

Seçim sonuçlarının belli olması ile Karamürsel'de yaşayan binlerce Ak Partili zaferi kutlamak için akın, akın sokaklara indi.

Karamürsel'de seçime büyük ilgi

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar seçimlere büyük ilgi gösterdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmit'te

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit'te miting düzenleyecek.

Muharrem İnce bugün Kocaeli’de

Yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Kocaeli’deki seçmenlere seslenecek olan Muharrem İnce bugün ilimize geliyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Karamürsel'den seslendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Karamürsel’de saha çalışmasına katıldı.

Türkşen ile Türkkana’a Karamürsel’de destek sözü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında

KARAMÜRSEL SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN 162 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 162 öğrenci okullarından mezun oldu.

Toplam 1091 haber.