Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Karamürselli Yahya Coşkun aday oluyor

7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olan Yahya Coşkun 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi tekrar aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi

Fikri Işık listeye girmedi ?

AK Parti Genel Merkez kaynaklarından elde edilen bilgilere göre Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın listede yer almayacağı öğrenildi.

Karamürsel parsel parsel birilerine peşkeşmi çekiliyor!

Ereğli sahilindeki yeşil alana "Balık Lokantası" kararına isyan !

Kocaeli'nin başarılı vekil Hürriyet, İYİ Parti'ye geçiyor

Son Dakika CHP’de 15 milletvekili istifa edip İYİ Parti’ye geçiyor. Bu isimlerden biri de Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet

Listeler açıklandı! İYİ Parti seçime giriyor mu

Listeler açıklandı! İYİ Parti seçime giriyor mu? YSK seçime girecek partilerin listesini açıkladı

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belli oldu

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belirlendi.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral 2018 Yılı Turizm yılı olacak

Bu yılı “Turizm Yılı” ilan eden Altınova Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlere yönelik projelerin yanı sıra eko turizme yönelik projeleriyle de turizmdeki payını artırmayı hedefliyor.

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Serpil Yılmaz 24 Haziran'a hazırız dedi

Kocaeli'nde büyük bir kesim tarafından büyük takdir toplayan Kocaeli Ak Parti Kadın kolları Başkanı Serpil Önder Yılmaz biz hazırız dedi.

35 bin kişi alınacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu binlerce polis ve jandarma alınacağını duyurdu.

Akşener bugün İzmit’e geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener bugün Kocaeli’ye geliyor

Karamürselli Vedat Erbaş öyle bir kitap yazdı ki.

Karamürselli Vedat Erbaş öyle bir kitap yazdı ki, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in hayatını “Türk siyasetinde Meral Akşener” ismini verdiği kitap büyük ses getirmesi bekleniyor.

Karamürsel Belediyesi kötü yönetiliyor!

Karamürsel Belediyesi 2018 Yılı Mart ayı Meclis toplantısından 2017 Karamürsel Belediyesi yıl sonu bütçesi masaya yatırıldı. 2017 Bütçesini inceleyen Karamürsel

Mehmet Özalay, Söz veriyorum belediyeyi alacağız

Karamürsel'de Kongre sürecine giren Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatının ilk kongresi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Karamürsel'de 3 AK Parti Millet Vekiline büyük ayıp!

Kocaeli Karamürsel'de Karaürsel'in en büyük iş adamı Mehdi Taşdan'ın daveti üzerine ilçede açılışı gerçekleşecek olan Erzurumlular Derneğinin açılışına katılamıyacakları için bir gün öncesinden Mehdi Taşdan'ı kırmayarak,

Karamürselliler'in en çok sevdiği vekil Fatma Kaplan Hürriyet

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi Millet vekili olan Fatma Kaplan Hürriyet her fırsat bulduğunda Karamürsel'e ziyarette bulunuyor.

Son ümidimiz İsmail Yıldırım

Karamürsel Belediyesi'nde taşerön işçi olarak çalışan bir çok belediye personeli, geçtiğimiz günlerde alınan karar ile Karamürsel Belediyesi'nin yeni kurduğu şirkete kadrolu işçi olarak sınav sonrası geçişleri yapılmıştı.

Karamürsel Belediyesi Basın Duyurusu

Karamürsel'in usta gazetecisi Abdullah Karagöz hafta sonu yazdığı bir köşe yazısı ile ilçede gördüğü olumsuzlukları 61 Yıllık gazeteci kimliği ile değerlendirerek bir yazı kaleme almıştı.

Toplam 1086 haber.