Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Saadet Partisi Divan Toplantısı

15 Ocak Cuma günü Karamürsel'de divan toplantısı gerçekleşecek.

Kocaeli Millet Vekili Mehmet Akif YILMAZ

AK Parti 26. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif YILMAZ ilçemizi ziyarette bulundu.

Şinasi Yazar en sert çıkışı yaptı

İl yönetimi kurultay delege listesine isim veremeyen ilçelerin başkanları yaptıkları açıklamalarla karara tepki gösterdi.

Karamürsel danışmasını yaptı

Daraltılmış olarak düzenlenen, belediye başkanı İsmail Yıldırım, meclis üyeleri ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda gündemdeki siyasi gelişmeler ele alındı.

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

CHP kadın kolları başkanından basın açıklaması

Bugün 25 Kasım. Bugün, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü. Dünyanın her yerinde kadınlar aynı haklar için aynı mücadeleyi veriyorlar. 21 yüzyıl kadın enerjisinin yükseleceği bir yüzyıl olacak. Böyle bir dönemde Türkiye’de kadın olmak zorlaşıyor. Kadına yönelik ideolojik bir saldırı var. Kadınlar her gün öldürülüyor,şiddetin her türlüsüne maruz kalıyor, candan can kopuyor. 2010-2015 yılları arasında Türkiye’de 1134 kadın öldürüldü, Sadece 2015’in ilk 10 ayında 236 kadın öldürüldü, Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel şiddet raporuna göre Türkiye, kadın cinayetlerinde Avrupa bölgesi ülkeleri (41 ülke) arasında 13.sırada.. Kadınların en temel insan hakkı olan yaşam hakkı ellerinden alınırken “fıtrat” veya "abartı" denilen kadın cinayetleri, tahrik, iyi hal, pişmanlık,vb. ceza indirimleriyle neredeyse ödüllendirme noktasına gelmiş durumda.

Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanı Emre Ateş bir basın duyurusu paylaştı

Kamuoyuna saygıyla... Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, siyasete Türk Milliyetçiliğini kurumsal manada iktidar yapmak için girmiştir. Siyasetin tek başına buna muktedir olamayacağını bilerek geleceğin inşasında başrolde olacak gençlerinde bu düşünce sisteminde yetişebilmeleri için Ülkü Ocakları'nı vücuda getirmiştir.

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

KARAMÜRSEL'DE SANDIKLARIN TAMAMI AÇILDI İŞTE SON DURUM

SEÇİM YASAĞI KALKTI KARAMÜRSEL SONUÇLARI

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Cuma Pazarını Gezdi

Karaosmanoğlu bugün Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve partililerle birlikte cuma pazarında esnafı ziyaret etti ve alışveriş yaptı. Pazar yerinde ilçemiz sakinleri ile sohbet edip çayda içen Karaosmanoğlu seçimlere kısa bir süre kala Ayağı sakatlanan İsmail Yıldırımın yokluğunu hissettirmemeye çalıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın Darıca Karslılar Derneği'ne yapmış olduğu ziyaret esnasında SKM Başkanlığı'ndan gelen telefonla mitingin aynı saat ve aynı yer de olmak üzere 18 Ekim Pazar Günü'ne ertelendiği bilgisi geldi..

SANCAKLI'DAN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

Eski milli futbolcu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli MilletVekili Saffet Sancaklı, Karamürsel’de seçim çalışmalarına başladı. Karamürsel'de MHP İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy , Selman Açık , Emre Ateş ve bir çok partilinin karşıladığı sancaklı gördüğü yoğun ilgiden dolayı gayet memnun olduğunu dile getirdi. Karamürsel'de Çamçukur spor-Gebze Beylikbağı spor karşılaşmasına katılan Sancaklı Karamürsel'de yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığını söylerken.Gerek ilçe başkanı gerekse belediye meclis üyesi Selman Açıktan Karamürsel ile ilgili seçim çalışmalarında göstermiş oldukları çabanın Kocaeli'ye bir millet vekili daha katmasında çok önemli bir etkisi olacağını dile getirdi.Gerek Karamürsel'in köylerinde gerekse ilçe merkezinde insanların göstermiş olduğu ilginin Türkiye'de MHP'ye ihtiyaç duyulduğunun en büyük kanıtıdır dedi.Karamürsel'den ayrılırken çalışmaların dahada hızlı devam edeceğini söyleyen Sancaklı Karamürsel bizim için büyük önem taşıyan bir ilçedir gerek ben gerekse diğer milletvekili adaylarımız sık sık ilçeye ziyaretinize gelip çalışmalara katılacağız dedi.

Karamürsel SP Kadınların toplantısına İki kadın milletvekili adayı katıldı

Karamürsel SP Kadınların toplantısına İki kadın milletvekili adayı katıldı Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının düzenlendiği kahvaltılı toplantısına Kocaeli Saadet Partisi kadın milletvekili adaylarından Emine Erbaş Yıldırım ve Şafak Yamak katıldı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca Hastanelik Oldu

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca sabah saatleri geçirdiği kalp rahatsızlığı dolayısıyla Umuttepe üniversite Hastanesine kaldırıldı. Genel durumunun iyi olduğu belirtilen Konca ogleden sonra yapılacak tetkikler sonucu anjiyo olabileceği belirtildi.

AKP Millet Vekili Aday Listesi Açıklandı

AKP'nin 11 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu İşte AKP'nin ilk 11'i; 1-Fikri Işık 2-Radiye Sezer Katırcıoğlu 3-Zeki Aygün 4-İlyas Şeker 5-Mehmet Akif Yılmaz

CHP Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

CHP 3 İSİM İLE KATILACAK Ayhan Mutlu, Rasim Meriç ve Sabriye Şahin’in yerine yeni isimler yazıldı. Listenin 7, 8 ve 11. sıralarında aday adaylarından Semra Başlak, Müzeyyen Topçu Tan, Ehlinaz Torun, Tahsin Özer, Oğuzhan Kılıç, Yakup Törk, Ufuk Saka, Beyhan Korkmaz, Hurşit Güneş, Utkan Güneş, Hüseyin Avni Kurt ve Mehmet Sarıtoprak isimlerinden 3’ü aday olarak seçildi. Liste MYK toplantısının hemen ardından yapılacak.

Saadet Partisi Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

Saadet Partisi'nde 11 kişilik milletvekili aday listesi açıklandı. İşte Saadet Partisi'nin ilk 11'i; 1-Nurettin Çelik 2-Ahmet Özen 3-Recep Sarıdoğan

Toplam 1092 haber.