Agi Haberleri

Agi Haberleri

Karapınar, İhsaniye ve Akçat yolları trafiğe kapandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Karamürsel ilçesinde, Karapınar, İhsaniye ve Akçat mahallelerini birbirine bağlayan yeni yapılmış olan beton yolların, tekrar kırılacağı ve bu yolların 16 Mayıs 2024 tarihine kadar yeniden yapılacağı belirtildi.

Kocaeli ve Çevresinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı ve ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Karamürsel'de korku dolu anlar!

Karamürsel'de yaşanan olay, adeta yürekleri ağızlara getirdi. Karamürsel Kayacık mahallesinde polis ekiplerinin şüphelenerek dur ihtarında bulunduğu 41 ART 315 plakalı araç, içinde bulunan S.T ve Ö.Z isimli kişilerin kaçmasıyla başladı.

Hastaneye gitmeyi planlayanlar için dikkat!

Sağlık Bakanı Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurdu ve "Randevuma geleceğim" onayı alınacak" dedi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

Ercan Özbaş'tan Karamürsel'e Sesleniş

Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Ercan Özbaş'tan Karamürsel'e Sesleniş

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ramazan Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Arttı: Müdahale Yolda

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarındaki artışı durdurmak için Ramazan öncesi gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

AK Parti ve MHP'den Anlamlı Mevlüt Programı

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya ve beraberindeki ekip, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı ve Karamürsel Ülkü Ocakları

Hasan Özbaş kandil mesajı

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Önce yağmur ardından kar geliyor!

Karamürsel'de Yağmur Alarmı! Kar Ne Zaman Yağacak? İşte 5 Günlük Hava Tahmin Raporu!

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.