Antrenör Haberleri

Antrenör Haberleri

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

Karamürsel sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti

Karamürsel Sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti. Birinci Amatör Küme C grubunda averajla liderlik koltuğuna oturan Karamürselspor’da antrenör Kasım Apatay’ın istifası

Karamürsel'den, Ölüme gitti

Dün öğlen saatlerin de, Karamürsel’de motosiklet tutkunu arkadaşları ile buluşan ve Bursa’da boks antrenörü olan 29 yaşındaki Levent Kütük, Karamürsel’den

10 Numara Futbol okulu sporcuları çanakkale şehitlerini andı

Karamürsel idman yurdu 10 Numara Futbol Okulu sporcuları Çanakkale şehitlerini andı. Antrenör Şafak Şahin; 

Karamürselli Tayfun Kıy Portekiz'de

Karamürsel İdman Yurdu alt yapısından yetişip uzun süre burada futbol oynayan ve antrenörlük de yapan Tayfun Kıy, Portekiz ekiplerinden Atletico Club De Alcanenense ile sözleşme imzaladı.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü güreş takımı çok sıkı çalışıyor

Adeta güreşçi ordusu haline gelen ve şu anda 20 kişiyle çalışmalarını sürdüren güreş takımında Kerem kahya, Efe Özkan, Efe Naci Kurtuluş, Melih Genç, Rıdvan Şentürk, Ali Emre Üstün, Ahmet Şişman, Münir Akkuş, Yusuf Gökkuş, Yalçın Kılıçaslan, Salih Hilal Dinçay, Emiran Ayaz, Engin Kılıçaslan, Ali Enes Çat, Sinan Çiloğlu, Burak Efe Üstün, Gürkan Karataş’tan oluşan güreş takımı haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları 17.00 ile 19.00 saatleri arasında antrenörleri Reşat Turgut , Murat Aydoğdu ve Muhammed Taşçı nezaretinde idmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor Amatör Süper Lig A Grubu’nda başarıyla mücadele eden Çamçukurspor’un sol açık oyuncusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanıyor. Kırmızı-Beyazlı takımın Başarlı forvet oyuncusu oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Amatör Süper Lig A Grubu’nda 23 puanla lider olan ve Çamçukurspor’un başarılı futbolcusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunlarda göstermiş olduğu yüksek performans taraflı tarafsız herkesin beğenisini herkesin beğenisi kazanırken rakip takımlarından korkulu rüyası oluyor. Ali Can Bat’ın iyi futbolu diğer kulüplerin antrenör ve yöneticilerinde izlediği oyuncu haline gelirmiş durumda.

Çamçukur taraftarından Seka'ya 'Ballı' karşılama

Çamçukur taraftarından Seka'ya 'Ballı' karşılama Karamürsel Stadı’nda alışık olmadığımız bir manzara yaşandı. Ev sahibi Çamçukurspor’un taraftarı 1937 Sekaspor takımını bal ikram ederek karşıladı Sahalarımızda bek alışılmadık olay Karamürsel’de yaşandı. Amatör Süper Lig’in başarılı takımlarından ve kendi grubunda lider olan Çamçukurspor ikinci sırada ve aynı puanı olan Kocaeli 1937 Sekaspor Takımını konuk etti. Maç öncesi Çamçukur Mahalle Muhtarı Recep Vonal ve Çamçukurspor taraftarı olan Adem Yamak kendi ürettikleri balları Kocaeli 1937 Sekaspor Takımı Antrenörü Nejat Ferhatoğlu ve takımdaki oyuncalara hediye ederek Karamürsel’e hoş geldiniz dileklerinse bulunarak diğer kulüp taraftarlarında örnek oldu.

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ?

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ? Açıklamalarda bulunan Taekwondo antrenörü İsa Gündağ şunları söyledi: “Okulun çocuklara karşı tutumu davranışı çocuklarla ilgilenilmesi bizi başarıya daha çabuk getirecektir. Karamürselimizde, Kocaelimizde neden işitme engelli dünya şampiyonumuz olmasın, inşallah bunu da başaracağız.

Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var

Adnan Öztürk: Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var KYÖD Spor'un tecrübeli voleybol antrenörü Adnan Öztürk, veteran takımı ile konuk oldukları Karamürsel'de çok iyi ağırlandıklarını ifade etti. Öztürk "Sevgili hocamız Ahmet San'ı ziyaret etmek ve çalıştırdığı takım Karamürsel İdmanyurdu ile maç yapmak için geldik. Ahmet hocam her zamanki nezaketi ile bizi çok iyi bir şekilde ağırladı. Çok etkili oyunculara sahip olan bir takımı var. Amatör branşlara ilgi duyan Karamürsel'in voleybolda şampiyon olabilecek bir takımı olduğunu düşünüyorum. Dostluk maçında bunu bize gösterdiler. Ahmet San hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kıvanç Spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor

Kıvanç spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor Karamürselli Enes Şentürk Konya'da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerinde 41 kilogramda birinci olarak Kore de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Konya ilinde yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Karamürselli Nisa Özkaya (55 kg) zorlu rakibine 1 sayı farkla yenilerek Milli takım şansını kaçırdı .Yine Karamürsel den 41 kilogramda yarışan Enes Şentürk, kilosunda birinci olarak Milli takım kadrosunda Ağustos ayında Kore’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Kıvanç spor kulübü Antrenörü İsa Gündağ, “Sporcuma güveniyorum. Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya ile döneceğine inanıyorum sporcum Enes Şentürk, ülkemizi ve Karamürselimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.

Karamürsel'de Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak İmtihanı Yapıldı

Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak İmtihanı Karamürsel Belediyesi ev sahipliğinde Belediye Spor Salonunda yapıldı. 60 sporcunun katıldığı imtihana ailelerde büyük ilgi gösterdi. Karamürsel Belediyesi Taekwondo Antrenörü Mehmet Ali İlhan eğitimlere 120 sporcunun katıldığını belirterek “Çalışmalarımızda bu sporda ilerlemek isteyen sporcularımızı eğitimlerimize davet ediyoruz. Katıldığımız müsabakalarda Karamürsel’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Eğitimlerimizde ki temel amaç çocuklarımızın Atatürk’ün dediği gibi ahlaklı, zeki ve çevik olmasıdır” dedi. Antrenör Mehmet Ali İlhan ayrıca kendilerine spor yapma imkanı sağladığı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

Kıvanç Spor İl Seçmelerine Katıldı

İl takımı seçmesi anlamına da gelen şampiyonada Kıvançspor’dan 11’i ikinci olurken, 5 kişi ilimizi Kütahya’da temsil etmeyle hak kazandı. Antrenör İsa Gündağ, “Sporcularımız günden güne gelişiyor. Grupları geçip, ilimizi ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi. Gündağ ayrıca, emeği geçen öğretmenler Karamürsel Nazmi Oğuz Okulu Müdür Yadımcısı Orhan Karadoğan, Beden Öğretmeni Şafak Şahin, 4 Temmuz Sehit Hüseyin Güldal Okulu Beden Oğretmeni Mustan Koç, Karamürsel Kız Meslek Lisesi Beden Öğretmeni Gülbeyaz Oruç’a teşekkür etti.

Kıvançspor Seçmelere Katıldı

Karamürsel Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 11 kişi ikinci olurken 5 kişi şampiyon olarak Kütahya'da yıldızlar Manisa'da Gençlerin yapılacağı grup maçlarına gitmeye hak kazandılar. Antrenörleri İsa Gündağ günden güne sporcularımız gelişiyor grupları geçip sporcularımız en iyi şekilde okullarını temsil edeceklerdir.

Turgut Taşçı, oğlunu evlendiriyor

Turgut Taşçı, oğlunu evlendiriyor Karamürsel Gençlik Kulübü Basketbol Antrenörü Turgut Taşçı, en büyük oğlu Nebi Taşçı’yı evlendiriyor.

Karamürsel Akçat sahaya indi

2. Küme E Grubu’nda mücadele verecek olan Karamürsel Akçatspor antrenör Kasım Apatay gözetiminde çalışmalarına başladı.