Bağımsız Haberleri

Bağımsız Haberleri

Ercan Özbaş'tan Karamürsel'e Sesleniş

Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Ercan Özbaş'tan Karamürsel'e Sesleniş

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Hasan Özbaş kandil mesajı

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

BTP Karamürsel'de belediye başkan adayı çıkardı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hasan Sevim'in liderliğinde devam eden çalışmalarını sürdürüyor.

Hasan Özbaş, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Karamürsel Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Özbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Karamürsel'in ilk bağımsız adayı Hasan Özbaş

Karamürsel’de iktidar cephesinde belediye başkan adayının kim olacağı henüz netlik kazanmamışken, ilçede esnaflık yapan Hasan Özbaş, bağımsız olarak aday olduğunu ilan etti.  

SGK 125 Bin TL’ye 3+1 Daire 145 Bin TL’ye 4+1 Daire Satıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin satışını yapacağını duyurdu. Toplam 17 adet gayrimenkul satışı yapacak olan kurum bu satışların 16 tanesini konut statüsünde olan gayrimenkullerden yapacak.   Satışı yapılacak olan 1 diğer gayrimenkul ise Betonarme Bina ve Arsası (176 Adet Bağımsız Bölüm) olarak duyuruldu.  

"Kürdistan'ı tanımayız, kanla çizilemez"

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin 2017 sonuna dek bağımsızlık referandumu düzenleme planınaIraklı Şii lider El Hekim'den sert tepki geldi.

Sarma tütünle ilgili flaş karar!

TPDK yönetmelik yayımlayarak kıyılmış tütün için yaprak kağıt üretimine izin verdi. Satışı da tütünden bağımsız yapılabilecek. Düzenlemeye göre bu kağıtların üzerinde de sigarada olduğu gibi “sağlığa zararlıdır” gibi uyarılar bulunacak.

İSMAİL YILDIRIM'DAN BAYRAM MESAJI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.yıldönümünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’inci yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Cumhuriyet, vatanı işgal edilmiş olan bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği millî mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Bu sebeple Cumhuriyetimizin 92 yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit ve inançla yürümenin kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

KARAMÜRSEL BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR NEDEN GİZLİ ?

Karamürsel'in sevilen simalarından ve çok geniş bir çevre tarafından tanınan Karamürsel merkezdeki iki dükkanı ile Karamürsel'de ilçemiz insanına yıllardır hizmet veren ve sosyal olarak çok aktif bir kişi olan Mehmet Akdeniz,geçtiğimiz günlerde kendi sosyal paylaşım sitesinden Karamürsel'de binlerce insanın merak ettiği ve gerek iş yerinde yapılan muhabbetlerde gerekse katıldığı ortamlarda Karamürsel Belediyesi Meclisi ile alakalı insanların kafalarında bir çok soru işareti olduğunu dile getirdi. Bu konuların başlıcaları şunlar ; Belediye Meclis üyelerinin yetkileri nelerdir ? Belediye Meclisi Şimdiye kadar hangi kararları almıştır ? Belediye Meclis üyeleri alınan kararlarda ne kadar bağımsız kalmıştır ? Belediye Meclis üyeleri Karamürsel'e neler kazandırmıştır ? Belediye Meclis üyeleri çalışmaları hakkında halka ne kadar bilgi vermemiştir? Belediye Meclis üyeleri arasında 1 koyunu dahi emanet etmeyeceğim insanları o listelere kimler yazıyor hangi özelliklerinden dolayı bu insanlar listeye giriyor. ? Belediye Meclis üyelerinin Karamürsel'in gelişimi için bir çalışması varmı ? Neden Belediye meclis üyelerinin çoğunluğu Mimar yada İnşaat Mühendisidir ? Bizlerde bu konulara ilaveten daha geçtiğimiz gün Sn Kocaeli Valisi Güzeloğluna sunulan karamürsel kitapçığının başlığını hatırlatarak soruyoruz. Kimden neyi saklıyorsunuz ? Karamürsel'de sizleri seçen insanlarda dahil olmak üzere herkesin parasının nereye harcandığını bilmeye hakkı yokmu ?

Karamürsel'de Mahalle,mahalle seçim sonuçları

İlçemizde 2011 yerel seçimlerinde 16.478 bin oy alan AK Partiye bu kez 15.942 oy çıktı. Geçersiz oy sayısının fazlalığı ise gözlerden kaçmadı 40 bin 755 seçmenin yer aldığı ilçemizde , 34 bin 916 kişi sandığa gitti, 817 oy ise geçersiz sayıldı. AK Parti 15 bin 942 oy alırken, bir dönem Karamürsel’i ‘kale’ olarak gören Demokrat Parti sadece 93 oy alabildi. Bağımsız aday Kadir Yıldırımer’e ise sandıklardan sadece 2 oy çıktı. İLÇEMİZDE SANDIĞA GİDENLERİN SAYISI DÜŞTÜ İlçemizde sandığa gitmeyen seçmen sayısı ise 5 bin 839 oldu. Peki bu sandığa gitmeyenler yöneticilere neyin mesajını vermek istedi. Bu kadar büyük bir kitle neden oy kullanmadı.