Belirlendi Haberleri

Belirlendi Haberleri

Karamürsel’de yeni komisyonlar belirlendi

CHP’nin hem başkanlığı ve hem de meclis çoğunluğunu elde ettiği Karamürsel Belediyesinde ilk meclis toplantısı yapıldı. Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda konuşan yeni başkan Ahmet Çalık, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.  

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Ramazan gelmeden pidesine zam geldi!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Ramazan pidesinin fiyatı ve gramajı belirlendi.

MHP'nin Kocaeli'ndeki 12 ilçe belediye başkan yardımcısını açıkladı

MHP'nin Kocaeli'deki 12 ilçe belediye başkan yardımcısı listesi açıklandı. MHP, Kocaeli'de kendi adaylarını göstermeyerek ilçelerdeki belediye başkan yardımcılarını belirledi.

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Taksiciyi vuran kişinin kimliği belirlendi

Karamürsel'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda Murat Karaca isimli şahsı vuran kişinin tespit edildiği iddia edildi.

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük toplanma alanlarının adresleri

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük'te hangi yerlerin toplanma alanı olacağı AFAD tarafından belirlendi. İşte o toplanma alanları

Üniversitelilere müjde! İşte okulların açılacağı tarih

Üniversitelerin akademik takviminin başlayacağı tarih belirlendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 öğretim yılı akademik takviminin 13 Eylül'de başlayacağını duyurdu.  

Karamürsel çok kalabalık!

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirler Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak renklerine göre ayrıldı ve kısıtlamalar belirlendi. Yüksek riskli iller arasında bulunan Karamürsel’de de cumartesi günü yasağının kalkması ve mekanların açılmasıyla birlikte sokakların kalabalık olduğu görüldü.

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük toplanma alanları

Olası bir depremde Karamürsel ve Gölcük’te hangi yerlerin toplanma alanı olacağı AFAD tarafından belirlendi. İşte o toplanma alanları

Bakanlık 81 il valiliğine gönderdi 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, kontrollü normalleşme sürecinde kültür ve sanat tesislerinde alınması gereken önlemler belirlendi. 

Maskelerde tavan fiyat 1 lira olarak belirlendi

Satışların 8 Mayıs'ta İstanbul'da başlayacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, tavan fiyatın üzerindeki satışların fahiş fiyat olarak kabul edileceğini bildirdi.

Memur ve emeklinin 2019 zam oranları

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği haber geldi. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından memur ve emeklinin alacağı enflasyon farkı oranı da belirlendi. İşte zamlı memur ve emekli maaşları...

Motorlu Taşıtlar Vergisi zam tutarı belli oldu

Türkiye genelinde milyonlarca sürücüyü ilgilendiren motorlu taşıtlar vergisi, 2019 yılı için netleşti. Buna göre Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin artış oranı 2019 yılı için yüzde 15,9 olarak belirlendi.

CHP'nin seçim çalışmalarında sloganları belirlendi

CHP’nin 31 Mart 2019’da yapılacak seçimlerde ‘Derman belediyeciliği’ ve ‘Martın sonu bahar’ sloganlarını kullanacağı açıklandı.

Vatandaşlardan alınacak sayaç tamir ve ayar ücretleri belirlendi

Su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri için vatandaşa ödetilecek ücret belirlendi.

Son dakika: Asgari ücret yeni rakam açıklandı

Milyonların beklediği asgari ücret belli oluyor. Saat 10:00'da başlayan Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı sona erdi. 2019 yılında ödenecek asgari ücret 2 bin 20 TL olarak belirlendi.

Asgari ücret 2019 zammı ve Agi hakkında tüm detaylar

Asgari ücret 2019 zammı son dakika TÜİK Asgari ücret pazarlığı yeni yılda ne kadar olacak! Asgari ücret toplantısı bitti mi 2019 Ocak asgari ücret zammı belirlendi mi ne kadar!

Karamürsel’e Ahmet Çalık, resmen atandı

CHP'de bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında bir ilçenin daha adayı belirlendi. Karamürsel'e Ahmet Çalık başkan adayı olarak atandı.

Milyonları ilgilendiren karar! Elektrikte yeni dönem başlıyor !

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK), elektrikte son kaynak tedarik tarifesi limiti, 2019 için mesken tüketicileri hariç diğer tüketici grupları için yıllık 10 milyon kilovat saat olarak belirlendi.

17 Ağustos Anma Programı belirlendi

17 Ağustos Deprem şehitlerini anma programı 16-17 Ağustos tarihlerinde Kavaklı sahilinde ve şehitliklerde yapılacak programlar ile gerçekleştirilecek.

Karamürsel'de sandıkların hepsi açıldı, tüm sonuçlar

Karamürsel'de 24 Haziran seçim sonuçlarının çoğunluğu belirlendi. 42745 seçmenin bulunduğu Karamürsel'de sonuçlar.

Kocaeli'de iğrenç olay!

Kandıra'da, bir beyaz eşya mağazasında çalışan 17 yaşındaki genç kız, karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede hamile olduğu belirlendi.

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belli oldu

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belirlendi.

Kocaeli AK Parti'de ilçe kordinatörleri belirlendi

AK Parti’de ilçe koordinatörleri belirlendi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan her ilçeye koordinatör ve ilçe başkan yardımcısı atadı.

AK Kadınlar icra kurulu belirlendi

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz önderliğinde

Karamürseli soydular İstanbul'da yakalandılar

Karamürsel'de bir eve girerek 30 bin lira değerindeki ziynet eşyası ve parayı çalan 2 kadının kimliği güvenlik kameraları sayesinde belirlendi. Polisin

Kocaeli merkezli 8 İl'de FETÖ/PDY operasyonu

TSK içinde gizlenebilmek için "ByLock" kullanmadıklarının belirlendiği ve ''mahrem abiler''le ciddi irtibatlarının olduğuna ilişkin tespitlerin olduğu öğrenildi

Son dakika. Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Günlerdir fiyatı belirlenemeyen Ramazan pidesinin fiyatı 390 grama 2.50 lira, 780 gram pidenin fiyatı da 5 lira olarak belirlendi