Gurur Haberleri

Gurur Haberleri

Ahmet Çalık, yeni bir devir başlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 47 yıl sonra kazandıkları başarının kendilerine gurur verdiğini belirtti. Çalık, "Bu birinci aşama. Şimdi ikinci aşamadayız: O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak" dedi.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Karamürsel'in altın çocukları tarih yazdı

İşte Karamürsel'in gururları. Фируз Маммадов önderliğinde Karamürsel Samba Academy ailesi Avrupa'yı feth etti. Karamürsel'in altın çocukları, Semih Şekeröz ve Oğuzhan Yılmazer Avrupa ikincisi olurken Osman Kırbaş Avrupa üçüncüsü olmuştur.

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı gururla sunar

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı öğrencileri, MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görmekte olan ve 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrencilerdir.

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

Kocaeli sizinle gurur duyuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona erdi İlimizi Karamürsel Gençlik, Gölcük Belediyespor ve Çayırova Belediyespor’un temsil ettiği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı geride kaldı.

Karamürsel sizinle gurur duyuyor

Bu yiğitler Kocaeli'nin gururu. Erkekler Bölgesel Basketbol Lig’de ilimizi temsil eden Karamürsel Gençlikspor, rakibi İstanbul Atletik sportif’i 93-91 yendi

Karamürsel'in gururu Arda, Fenerbahçe’de ilk 18’de

Karamürsel'in gururu Ruhani Arda Aksoy, Fenerbahçe’de ilk 18’e girdi.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarılara imza atıyor

İlçemizin gururu Kocaeli temsilcisi Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig’e yükselme maçlarında temsil eden Karamürsel İdman Yurdu Erkek Voleybol Takımı çok büyük bir başarıya imza atarak

Karamürsel'in gururu Tolga Erdoğan

Karamürsel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan’ınoğlu Prof. Dr. Tolga Erdoğan İtalya’da eğitim ateşesi oldu.

Karamürsel Sporun yeni sponsoru Urstur Travel oldu

İlçemizin büyüyen devi Karamürsel Spora forma sponsoru olan Urstur Travel yeni formaları ilçenin gururu futbolculara takdim etti.

Dünya 3’üncüsü Karamürselli Pirge, madalyasını aldı

ADCC INTERNACIONAL OPEN CHAMPIONSHIP 2019” turnuvasında dünya üçüncüsü Karamürseli'in gururu Altay Pirge oldu.

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Karamürsel'in gururu Eray Akbulup şampiyon oldu

Eskişehir’de gerçekleşen Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Finallerinde İzmit Lisesi öğrencisi, Karamürselli Eray Akbulut 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Güreş sezonu açılışında Karamürsel'in gururu Mustafa Yenisancak oldu

Güreşçiler diyarı Karamürsel 2018 Yılı yağlı güreş sezonu açılışında 2 başarıya birden imza attı. Karamürsel Belediyesi Güreşçisi Mustafa Yenisancak bu yıl 2 başarıya birden imza attı.

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel'in gururu Mehmet Efe şampiyon oldu

11/14/08/2017 Tarihinde Antalya ilinde devam eden Minikler Türkiye şampiyonasında 7. Turda Elenerek 245 kişinin arasından 36 kg ' da

Karamürsel'in altın çocukları, Kocaeli'nin gururu oldu

Karamürsel İdmanyurdu Erkek Voleybol takımı, İlimizi 2. Ligi’nde başarı ile temsil etti.Karamürsel İdmanyurdu, 15. haftada konuk olduğu

Karamürsel'in genç güreşçileri şov yaptı

Karamürsel'li minikler Karamürseli gururlandırdı. K.İ.Y güreş takımı katıldığı İlçeler arası turnuvada bir altın bir bronz madalya kazandı.

Karamürsel'in gururu, Yiğit Yılmaz, ŞOV YAPTI

Gölcüklüler güreşlere soydu.Gölcük Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Gölcük Belediyesi Yağlı Güreşleri’ne katılım yüksek oldu.

Liseli Basketbolcular Karamürselin Gururu

Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği'nde son 8 belli oldu.

Fenerbahçe’de oynayan Merih Karamürsel’in Gururu oldu

Karamürsel İdman Yurdu’ndan Fenerbahçe’ye transfer olan ve Fenerbahçe'nin idmanında kulübün servis ettiği fotoğraflarda Nani ile aynı kareye giren genç oyuncu Merih Karamürsel’in guru oldu.

İSMAİL YILDIRIM'DAN BAYRAM MESAJI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.yıldönümünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’inci yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Cumhuriyet, vatanı işgal edilmiş olan bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği millî mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Bu sebeple Cumhuriyetimizin 92 yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit ve inançla yürümenin kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”