İlçe Halkı Haberleri

İlçe Halkı Haberleri

Osman Aslan Canbaba yine isyan ettirdi!

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba'nın kararları, ilçe sakinlerinde yeniden isyan duyguları uyandırdı. Atandığı 2019 yılından bu yana, ilçe halkı ve esnafıyla bir türlü uyum sağlayamayan ve sürekli sorunlarla karşılaşan Canbaba, bir kez daha vatandaşların öfkesini üzerine çekti.

Başkan Çalık tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilçe halkını önemli bir etkinlik için davet ediyor.

Ahmet Çalık tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, ilçe halkına önemli bir davette bulundu.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Elektrik Kesintileri Halkı Bezdiriyor: SEDAŞ'a Acil Çağrı

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı büyük sıkıntı yaşıyor.

Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel'de Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Sait Mete için yazılacak hiç bir şey bulamadılar! Bakın ne yaptılar!

İsmail Yıldırım'ın AK Parti ilçe başkanı Sait Mete için ağır sözler sarf ettiği ve AK Parti teşkilatına göz dağı verdiği çirkin ithamlar hala ilçe halkının gündemindeyken, aynı basın kurumunda yapılan haber

Başarılı emniyet müdürü Vedat İşleyen dede oldu

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen dede oldu. İlçe halkı tarafından sevilen Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ‘in ilk torunu dünya ‘ya geldi.

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

CHP meclis üyeleri büyük bir sorunu gündeme getirdi

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlkay Kaya ilçe halkının büyük bir sorununu gündeme getirdi. KARAMÜRSEL HALKI ÇOK MAĞDUR

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Karamürsel kıp kırmızı!

Karamürsel'de her geçen gün sürekli olarak artan korona virüs vakaları ilçe halkını her geçen gün daha fazla korkutuyor.

HIRSIZLAR KARAMÜRSELİ TALAN ETTİ

Karamürsel'de son zamanlarda ilçeye dadanan hırsızlar ilçe halkını canından bezdirdi.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Karamürsel Kaymakamı sonunda sahalara indi!

Karamürsel kaymakamı sonunda sokağa indi ve vatandaşın dertleri ile dertlenmeye başladı. Karamürsel'e 2019 yılında İstanbul'dan gelen ve geldiği zamandan beri ilçe halkı ile sürekli arasına mesafe koyan ilçe kaymakamı Osman Aslan Canbaba

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

SEDAŞ Karamürsel’den gitti mağduriyetler arttı!

Karamürsel’de uzun yıllardır başarılı kadrosu ile ilçe halkına hizmet veren SEDAŞ müşteri hizmetleri ofisinin kapatılması

Karamürsel’de mazluma sahip çıkan birileri var!

Karamürsel’de yerel seçimlerde büyük bir oy alarak kıl payı seçimi kaybeden ve seçim sonrası biran olsun ilçe halkını yalnız bırakmayan, şuan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkan yardımcılığı görevini yapan Ahmet Çalık, memleketini ve halkını hiç yalnız bırakmıyor.