Kocaelim Haberleri

Kocaelim Haberleri

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Meteoroloji’den Kocaeli geneli için önemli uyarı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün Ramazan Bayramı’nı da içine alan haftalık hava tahmin raporu sil baştan değişti.

Mimarlarda yeni başkan Karamürselli

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi'nde yeni başkan belli oldu!

Karamürselli Füsun Yılmaz Deniz en güçlü başkan adayı

Seçim sürecine girilen Kocaeli Mimarlar Odası’nda Füsun Yılmaz Deniz, Çağdaş Mimarlar olarak göreve talip olduklarını söyledi.

Kocaeli'nin yiğit vekilini ağlatan mesaj

Kocaeli'nde gerek kendi partilileri, gerekse muhalefet partili büyük bir kitle tarafından sevilen ve takdir gören Fatma Kaplan Hürriyet ilk defa bu kadar çok duygulandıpını itiraf etti.

Başarılı başkana, süpriz doğum günü

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı. Aydın Ünlü için önceki gün süpriz bir doğum günü tertip edildi.

Kocaeli halkını rantçılara yedirmiyeceğiz!

Gebze’de söz verilmesine rağmen tapularını alamayan binlerce vatandaşla buluşan CHP Milletvekili Hürriyet, “Milletin ekmeğine, hakkına, hukukuna kim el uzatıyorsa o elleri kırmasını da biliriz evelallah” dedi

İlyas Şeker'den, Karamürsel'e ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonrası ziyaret için geldiği Kocaeli'nde ziyaret sonrası, Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Murat Çakır müjdeyi verdi, ikinci dönem başlıyor

Karamürsel Mİlli Eğitim Müdürü, Murat Çakır müjdeyi verdi. Karamürsel'de ikinci dönem bütün orta okullarda başlayacak.

Karamürsel MHP'de Şok istifa

Karamürsel MHP İlçe teşkilatında son yaşanan istifa adeta şok etkisi yarattı.

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın acı kaybı

AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın 14 yaşındaki yeğeni Abdulkadir Karageyik geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybettİ.

Ölüm yolu seçimimi bekliyor

Bu haberi yapalı tam bir yıl oldu. Karamürsel'de ölüm yolu olarak bilinen ve bir çok acılara sebep olan Karamürsel D-130 Karayolu, Kocaeli CHP Millet Vekili Fatma Kaplan Hürriyet

Bayramda Hava Durumu

Serin bir haziran ayını geride bırakmaya hazırlanırken, hava sıcaklığı bugünden itibaren yükselişe geçiyor.

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ?

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ? Açıklamalarda bulunan Taekwondo antrenörü İsa Gündağ şunları söyledi: “Okulun çocuklara karşı tutumu davranışı çocuklarla ilgilenilmesi bizi başarıya daha çabuk getirecektir. Karamürselimizde, Kocaelimizde neden işitme engelli dünya şampiyonumuz olmasın, inşallah bunu da başaracağız.

Fikri Işık Karamürsel'i Ziyaret Etti

İlçemizde düzenlenen bir dizi programa katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ı AK PartiKocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceylan, KaramürselBelediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti KocaeliMilletvekili adayı Yahya Çoşkun karşıladı. İlçede bir çok esnafı ziyaret eden Bakan Işık, vatandaşlarla da sohbet etti. Daha sonra Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelen Işık, ülke refahını arttırmayı hedeflediklerini, Türkiye’nin mümkün olan en iyi gelir düzeyine ulaşması için gece gündüz çalışdıklarını ve buna devam edeceklerini dile getirdi.