Nedeni Haberleri

Nedeni Haberleri

Karamürsel'de 6 Ay Sürecek Trafik Düzenlemesi

Karamürsel'de, bazı karayollarında üst yapı çalışmaları başlatılacak ve bu çalışmalar nedeniyle belirlenen yollar 6 ay boyunca kademeli olarak kapatılacak.

Karamürsel'de İSU Faturaları Vatandaşı Çıldırtıyor!

Son zamanlarda Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, her geçen gün artan su faturaları nedeniyle isyan etmeye başladı

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Altınova tersaneler bölgesinde yine iş kazası yine ölüm

Ziya Yamaç, Yalova'nın Altınova ilçesindeki bir tersanede kule vinç operatörü olarak çalışıyordu. Şiddetli rüzgar nedeniyle kule vincini kontrol etmek için vince çıktı ancak vincin devrilmesi sonucu kabinde sıkıştı.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Dikkat! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyardı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağışlar nedeniyle uyarı yaptı! Yalova, Altınova, Kaytazdere ve Karamürsel'de yaşayan vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması için uyarı yaptı.

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Kocaeli Valiliğinden fırtına uyarısı

Valilikten fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği yarın Marmara Denizinde etkili olacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Fırtınanın saatte 75 kilometre hızla esmesi bekleniyor.  

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Şaka değil! Maçlar hakem gelmediği için ertelendi!

Kocaeli U-16 Ligi'nde mücadele eden Karamürsel İdmanyurdu – Asarköy ile 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Çamçukur – Mertspor arasındaki karşılaşmalarda çok enteresan bir olay yaşandı. Karşılaşmalara 3 yerine 2'şer hakemin gelmesi nedeni ile mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi.

Ahmet Çalık kadınlarımız, ülkemizin mihenk taşıdır

CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 5 Aralık Türkiye Cumhuriyeti'nde Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı tanınmasının 89. yılı nedeniyle ilçemiz kadın esnaflarına ziyarette bulundu.

İsmail Yıldırım'a gider ayak soğuk duş!

Karamürsel AK Parti'nin başarı ilçe başkanı Sait Mete ile nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü şahsen sorunu olan belediye başkanı, Yıldırım ne AK Parti genel merkezinin kendisine yaptığı ikazları umursamış

Deniz suları Karamürsel sahilini bastı

Kocaeli genelinde fırtına nedeniyle dev dalgalar oluşurken, coşan denizin suları Karamürsel sahilini bastı. Sahil sular içerisinde kaldı.

Son Dakika Deniz seferleri iptal edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tüm deniz seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Karamürsel'de ağaçlar devrildi yollar kapandı

Bölge genelinde yağan yoğun yağmur nedeni ile Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 117. Cadde üzerinde heyelan meydana geldi. Mahallede heyelan ile birlikte ağaçların ve büyük kayaların yolları kapattığı dile getirildi.

Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın !

Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan yangın ! Çok sayıda işçinin zor şartlarda çalıştığı Altınova Hatsan tersanesinde henüz nedeni öğrenilemeyen yangın çıktı ve devam ediyor.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

İSU vatandaşı isyan ettirdi!

İSU'nun yaptığı son zamlar nedeniyle vatandaşlar canından bezmiş durumda. Hatta bazı vatandaşlar, su faturalarının evlerine gelen elektrik faturalarını bile geçtiğini bildiriyor.

Karamürsel'de yangın paniği! Çok sayıda itfaiye sevk edildi

Karamürsel Çamçukur Mahallesi'nde çıkan yangın nedeni ile çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi!

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Acı kaybımız!

Karamürsel Tv. mesai arkadaşlarımız dan Engin Akgün'ün kayınvalidesi Naciye Akdeniz (72) uzun zamandır yakalandığı amansız hastalık nedeni ile

Karamürsel geneli hatalı parklar sorun olmaya devam ediyor

Karamürsel genelinde esnafların mal indirip yüklemesi için oluşturulan ceplerin, uzun süreli şahsi veya ticari araçların park etmesi nedeniyle sürekli sorun yaşayan ilçe esnafı, trafik polisleri ve zabıtalar sürekli büyük bir çaba gösterselerde

Karamürsel Ereğli balık halinde 12 ay taze balık var

Karamürselli balıkçılar: 12 ay taze balık var 1 Nisan’da balık sezonunun kapanmasıyla beraber yasaklı dönemlerde balıkların buzhane olduğu yönündeki yanlış algı nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Karamürselli balıkçılar “12 ay boyunca taze balığımız var” diyor.