Sevilen Haberleri

Sevilen Haberleri

Ekrem Can'ı Rahmet ve Minnet ile andılar

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sadece ilçenin değil, bölgeninde en büyük hayırseverlerinden Ekram Can vefatı sonrası sevenleri tarafından unutulmadı.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Necmettin Öztorun vefat etti.

Kayacık Mahalle muhtarı Erkan Soybelli oldu

Karamürsel'in önemli mahallelerinden biri olan Kayacık Mahallesi'nin yeni muhtarı, ilçenin sevilen simalarından Erkan Soybelli oldu.

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Doğan Çitil, dostluk ateşini yaktı

Cumhuriyet Halk Partisi Kaytazdere Belediye başkan adayı Doğan Çitil, Kaytazdere Belediyesi bünyesinde uzun yıllardır idarecilik yapan ve aynı zamanda beldede esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isimdir.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda unutulmaz anlar

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda, Karamürsel'in sevilen isimlerinden Abdurrahman Menekşe, duygu dolu bir performans sergileyerek sahneye çıktı.

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

İlyas Özmen, sağlıkta yaşanan büyük skandalı gündeme getirdi

Karamürsel Tv. Köşe yazarlarımızdan bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas Özmen yine gündeme getirdiği bir skandal bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. İşte detaylar...

Eğitimci Cemil Kılıç, bende varım dedi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Eğitimci Cemil Kılıç, Ak Parti Karamürsel Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığına başvurdu

Ergün Akkuş'tan iyi haber geldi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin iş insanlarından Ergün Akkuş Kocaeli umut tepe hastanesin de ağır bir akciğer ameliyatı geçirdi. Ameliyatının sorunsuz bir şekilde geçtiği ve müşahedeye alındığı bildirildi.

Karamürsel İmam Hatibi Osman Akbaş ülke gündemine oturdu

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Karamürsel Ulu Camii İmam Hatibi Osman Akbaş bu hafta ülke gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı.

Karamürsel Deva güçlü bir aday çıkarıyor

Karamürsel Deva partisi ilçe başkanı Cüneyt Yücetepe, Karamürsel Belediye Başkanlığı için ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isme karar verdiklerini ve

Doğan Çitil'in adaylığı resmen açıklandı

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı kesinleşti.

Doğan Çitil Kaytazdere belediye başkan aday adayı oldu

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Ekrem Can Vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti. Cenazesi bu gün defnedilecek.

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Hakan Sağdıç'tan iyi haber geldi!

Karamürsel Kent Konut yöneticisi ilçenin sevilen siması Hakan Sağdıç sitede faaliyet gösteren marketçi tarafından bıçakla ağır yaralanan Sağdıç'tan iyi haber var.

Karamürsel AK Parti'de birleştirici güç olarak konuşulan isim

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi UTAŞ, AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu.

Doğan Çitil Kaytazdere belediye başkan aday adayı oldu

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil  Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Günün en acı haberi! Daha 14 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Halıdere Spor Kulübü başkanı İbrahim Altuntaş'ın biricik kızı Tuğçe Nur Altuntaş geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

Karamürsel çarşının sevilen siması KARAGÖZ vefat etti

Karamürsel çarşı merkezinin sevilen simalarından "KARAGÖZ" lakabı ile tanınan ve neşeli kişiliği ile sevilen İbrahim Ak vefat etti.

Başarılı emniyet müdürü Vedat İşleyen dede oldu

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Vedat İşleyen dede oldu. İlçe halkı tarafından sevilen Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ‘in ilk torunu dünya ‘ya geldi.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.