Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, ekibiyle birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

SAĞLIĞI GAYET İYİ

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu geçtiğimiz günlerde ağır bir sağlık sorunu nedeni ile yoğun bakıma kaldırılmıştı. Geçirdiği bir dizi ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Şirinoğlu'nu CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık, CHP İlçe başkanı Anıl Aksu, Belediye meclis üyesi Adem Pekyürek ve İlçe yöneticisi Bilgütay Bağdat ile ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ahmet Çalık: "Sağlığına kavuşması bizleri çok mutlu etti" Ziyarette konuşan Ahmet Çalık, "Sevgili Zeki abimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sağlık durumu gayet iyi. Sağlığına kavuşması bizleri çok mutlu etti. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi tekrar iletiyoruz" dedi.

Zeki Şirinoğlu: "Geçmiş olsun ziyaretleri beni çok mutlu etti" Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeki Şirinoğlu, "Geçmiş olsun ziyaretleri beni çok mutlu etti. Bu ziyaretler beni daha da güçlendirdi. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN