Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Haberleri

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Ahmet Çalık'ın adaylığı kesinleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel adayını Ahmet Çalık olarak açıkladı. İşte Ahmet Çalık'ın ilk açıklaması;

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Ahmet Çalık “Tüm Engelleri Beraber Aşacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelleri Birlikte Aşacağız” ifadelerinde bulundu.

Karamürsel CHP başarılı başkanı ile kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek. Başarılı başkan Anıl Aksu tek aday olarak gösterilerek güven tazeleyecek.

Karamürsel’de CHP’nin 98’inci yaşı törenle kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Örgütü, CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Ardından İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı helva dağıtıldı

Suat Ülkü güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Örgütünün kongresinde, tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Suat Ülkü seçilmiş başkan oldu

CHP’de 4. başkan adayı Karamürsel'den çıktı!

Derince, Gölcük ve Dilovası belediye başkan adaylarını açıklayan CHP’de 4. aday da belli oldu. Karamürsel Belediye Başkanlığı’na

Karamürseldeki Atatürk Heykeli Atı ile beraber kayboldu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel meclis üyesi ve gurup sözcüsü Ahmet Çalık son yapılan Eylül ayı meclis toplantısında verdiği soru önergesinde

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kaynaşma ve Dayanışma Kokteyli

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı tarafından kaynaşma ve dayanışma kokteyli düzenlendi.

CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı'nca delege seçimleri yapıldı.

CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı'nca delege seçimleri yapıldı. CHP Karamürsel İlçe Teşkilat Binasında gerçekleşen delege seçimlerinde yüksek bir katılım ile 122 delegenin isimleri belirlendi. Seçimlerde toplam 27 mahalle ve ilçe merkezinde oy kullanıldı. Doğal delegelerle birlikte 122 delegenin isimleri belirlendi. CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, delege seçimlerinin Kocaeli’ne, Karamürsel’e ve ülkeye hayırlı olmasını diledi. Delege seçimlerinin son derece şeffaf ve demokrasi kuralları içerisinde yapıldığını belirten Yazar, "Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı olarak delege seçimimizi gerçekleştirdik. Üyelerimiz ve delege adaylarımızla birlikte son derece demokratik bir delege seçimi yaptık. Vatana, millete hayırlı olsun" dedi.

Fedai Uğurlu aday mı?

Fedai Uğurlu aday mı? Eski Karamürsel CHP ilçe Başkanlarından Fedai Uğur’lunun adı ilçe başkanlığına aday olacağı Karamürsel’de konuşulanlar arasında. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçede kongre süreci öncesinde, başkanlığa aday olacağının konuşulduğu şu sıralarda eski Karamürsel CHP ilçe başkanlarından Fedai Uğurlu’nun adı ön plana çıkmaya başladı. Yaptığı ilçe başkanlığı süresince çok aktif siyaset yapmakla bilinen ve tanınan Fedai Uğurlu Karamürsel’in siyasetinin tekrar canlandıracağı konuşuluyor.